1. 51.
    +1
    desteklediğim için aynen aktarıyorum. zira benim söyleyeceklerim de üç aşağı beş yukarı aynı şeyler "..hükümete bağlı kim gelirse gelsin hemen savaş baltalarını çıkartın. tamam biz de sevmiyoruz hükümeti ama kimseye çıkıp da sen buraya gelemezsin deme hakkımız yok, burası bizim bizden başka kimse konuşamaz demek faşistliktir.
    üniversiteler bilim yuvasıdır falan fistan muhabbetine hiç girmeyeceğim belli oldu ki kimsenin öyle bilimle anılma gibi bir derdi yok. başbakanının odtü'ye bakışı ne kadar yanlışsa odtü'lülerin de hükümete bakışı o kadar yanlış. bıraksınlar herkes sözünü söylesin kim doğru söylüyor kim yalan söylüyor cümle alem görsün ama odtü'lüler değil kimsenin konuşmasına okula girmelerine bile izin vermek istemiyorlar. bence yanlış bu, demokratik bir kurumda olmaması gereken bir şey.
    neymiş efendim 500 puanla girilen okula 3500 polis eşliğinde girmekmiş, ortada bir yanlış varsa bu yanlışta her iki tarafında payı vardır. içlerinden birini sütten çıkmış ak kaşık gibi gösterip diğer tarafı itin zütüne sokmayı çalışmak doğru değil. devletin başbakanı ülkesindeki bir üniversiteye gitmeden önce neredeyse küçük bir orduyu oraya göndermeyi bırakacak, odtü'lüler de montaigne'nin: söylediklerini kabul edemem ama söyleme hakkını ölene dek savunurum sözüne riayet edecek.
    odtü'lülerin muhalif kimliklerine saygı duyuyorum ama bu muhalif kimliklerini anarşist yöntemlerle göstermelerini doğru bulmuyorum.."
    (keskin nişansı isimli bir sözlük yazarından alıntıdır.)
    ···
   tümünü göster