1. 101.
    +1
    o dedigin parayı alması çok zor.

    Bende gördüklerimden sonra bir kaç bir şey yazıyım belki biri okurda faydamız dokunur.

    Altını çizerek söylüyorum hiç bir mantıkla cezaevine girmek akıl işi degil. allah kimseyi düşürmesin.hak eden yok mu çook hatta yaşamayı bile haketmeyen insanlar var orası aynı mevzu.
    içerdekilerin afedersiniz köpekten farkları yok. resmen mal gibiler. yeni girenlerde biraz canlılık var bi süre sonra onların canınıda alıyorlar zaten. yattıgın koğuş pis olur. 24 saat beraber yaşadıgın kişiler kokar. Cahillik desen diz boyu.

    Bana soruyorlar ya korkmuyor musun nasıl girip cıkıosun? aynen şunu söylüyorum orada uzun zamandan beri cezaevinde olan kişiler(5+) inanın sokaktaki vatandaştan daha tehlikesiz..Çünkü adamlarda ruh denilen birşey kalmamış her şeye boyun eğmişler. resmen örtük bir şekilde eğitiliyorlar. duş saatlerinin bile zamanı var. Tv yayınları izledikleri filmler okudukları kitaplar. bütün hepsi şiddet, cinsellik,saldırganlık vs içermeyen kişiyi uysallaştıran cinsten şeyler.

    bu şekilde 1 hafta yaşadıgınızı düşünün hemde 1 oda da tanımadıgın kişilerle... insanoğlu her şeye alışır fakat dedigim gibi allah kimseyi bu durumlara alıştırmasın içerdekilerinde yardımcısı olsun.
    ···
   tümünü göster