1. 1.
    +6
    20 Ekim 2011

    10:01
    K... Ç...
    Camel'ıma Mektup
    Camel...
    Ben bu yazıyı yazarken sen çok uzaklarda 8 metre ilerideki murat abinin dükkanında satılmayı bekleyeceksin yada murat abinin 13 yıl önce aldığı sobanın dibinde yeni gelin edasıyla cilveli bir şekilde kartonundan açılmayı bekleyeceksin..
    Kimin aklına gelirdi ki vedalaşmak?
    Erken geldi ötv zammı, amımıza koydu, hani söz vermiştik birbirimize hani hiç ayrılmayacaktık?
    Biliyor musun seni "2 tl'sini sonra veriyim abi yea valla bozuk yok" diyerek almayı özleyeceğim, 2 tlyi vermemeyi özleyeceğim, murat abinin beni babama şikayet etme tehtidiyle o 2 lirayı gibe gibe almasını özleyeceğim..
    Yanımda olsan 3 tl'yi ödememeye bile razıyım, hatta 5 hatta 7...
    Bayramda marlboro alıp seni dışladığım yanlız bıraktığım günler oldu biliyorum ama sen hiç beni yanlız bırakmadın, şerefsizim hepsi kız düşürmek içindi, yoksa ben seni içten sevdim.. Tribe girdiğimde yağmuru seyredip seni yakmayı sevdim..
    Kokunu içime çekmeyi sevdim..
    Şimdi yeni biriyle tanıştım ismi de "sarma" onu peşin parayla alcam çünkü ucuz ama asla senin kadar heycan vermeyecek bana, senin gibi simsiyah yapamıyacak odamın perdelerini, artık annem odama girip "perdeleri yeni yıkadım! babana diyecem seni" diye tehtit edemeyecek..
    Neyse camel allaha emanet ol, umarım birgün ucuzlarsın ve tekrar sana dönerim, para ayıramıyacaktı biliyorum bizi ama benim de elimden gelen bu..
    Sen zengin bir sigarasın, bense fakir ama gururlu babanın fabrikasında çalışan bir işci..
    Neyse ardına bakmadan git, ağlamıcam söz..
    Seni çok seviyorum, beni asla unutma;
    K... Ç...
    ···
   tümünü göster