1. 1.
    +4
    öncelikle diğer bu tarz başlıklar açan muallakler gibi yalan söylemiycem. günde 5-6 kız düşüren bir insan değilim hatta her günü kızla geçen bir insanda değilim.ama hiç yoksa ayda 2-3 kez farklı ve ya aynı kızlarla beraber oluyorum. bir diğer konuda bu başlık asosyal binler için değil, sosyal arkadaşlar için.

    neden böyle bir başlık açtım. tebin bir kızı çok korkarak ve kızı kaybetme korkusuyla eve çağırdım.ve kız kabul etti. ve sizlerlede paylaşıp sizlerinde kız düşürmesine yardımcı olmak istedim.

    başlıyoruz.

    beyler ilk olarak kesinlikle tipinize bakmayın. yani tipiniz kızlar için o kadarda çok şey ifade etmiyor. konuşmayı bilin. kızların yanında kesinlike çok fazla cinsellik konuşmayın. ne kadar fazla cinsellik konuşursanız kızlar o kadar abaza olduğunuzu düşünür. bu sizi sevişilcek erkek listesinden çıkarılmanıza sebep olur. kızlar bir acayiptir ortalık yerde sevişeceğini söyleyen erkeği değil sevişmek istemiyorum aman, otuzbirimi çeker yatarım modunda ki erkeklere daha çok sırnaşırlar. bu yüzden cinsellik muhabbetlerini kızların yanında açmıyoruz yalnız kalmak dışında. komik olmaya çalışmayın. komikseniz komiksinizdir, komik olmaya çalışınca çok yannantan sonuçlar çıkıyor ortaya kızın karşısında rezil oluyoruz. rahat olun, neyseniz o gibi davranın abazalık dışında. kızlara karşı rahat hareket edin. yeri geldiğinde elinizi omuzlarına atın. ve kafanızdan bir konu bulun atıyorum kızın beline sarılıp bi köşeye çektikten sonra " biliyo musun? sanırım caner merveden hoşlanıyo " diye kulağına fısıldayın. konuşmaya başladıktan sonra öyle kalın. o daha muhtemelen rahatsız olmaz. baktınız çekiniyo, hemen elinizi kolunuzu çekin. kızın üstüne gitmek eksidir.

    ikinci olarak iyi gözlem yapalım arkadaşlar. her güzel kız vermez,her güzel kız eve gelip yiyişmez. maalesef ki güzel olup ev kızı takınan kızlarımızda çoğunlukta. daha çok kötü alışkanlıkları olan kızlar, açık seçik giyinip namusunu koruduğunu savunan kızlara dikkat edelim. onlar her zaman rahattırlar. onlara karşı daha rahat olmalısınız. yalnız buluşmalarını arttırın. liseliyseniz okul çıkışlarından kızı alın hatta biraz daha abartıp onun sizi okul cıkısından almasını isteyin. bunu " valla cok sıkılıyom eve giderken sen beni okul cıkısından al okul güzel kız görsün biraz dolaştıktan sonra eve bırakırım seni " diyin. kızın hoşuna gider.

    üçüncü olarak konuşma. yolda yürürken mutlaka eski sevgililerinizden bahsedin. onları güzel ve etkileyici anlatın fakat kızın aklında hiç bir şekilde " bu kızı unutamamış " şekilde iz bırakmayın. kızın özelliklerini iyi inceleyin. kitap okuyorsa sizde kitap okumasanız bile ufak araştırmalar yapıp hiç bilinmedik yazarladan uyduruk hikayeler atarak kızı etkileyebilirsiniz. basketbol oynuyorsa iddaa'dan yardım alın. lig maçlarının maç analizlerine bakıp maç tartışın. her sabah bu gün napıyorsun diye sorun ve kızda " beni önemsiyor " havası katın. sabahları gideceği yere amele gibi gerekirse bırakın. geceleri sohbeti yoğunlaştırın.

    bunlar tanımadığımız kızlar için onlarla beraber vakit geçirme yollarımızdı. şimdi gelelim tanıdığımız kızlarla sevişmeye.

    benim bir taktiğim var arkadaşlar. şimdi kızla rahat konuşabiliyorsunuz ama bir türlü sevişmek istediğinizi söylemiyorsunuz diyelim. gece konuşmaya başlıyoruz bu kızla. ve saçma sapan uydurduğum düşünce sevgilim konusuna geliyorsunuz. kızın özellikleri kafamızın bir tarafında yazılı ve başlıyorsunuz. işte diyin ki " ya ne bileyim böyle bi insanla beraber olmak istiyorum ama sevgili olarak değil. daha yakın sevgili bence çok basit. el ele tutuşup,her akşam yiyişmek. mantıksız. yiyişmek, sevişmek kötü demiyorum ama bunu her akşam aynı şekilde aynı kişiyle yapmak anlamsız. hani bir akşam sabaha kadar kitaplar hakkında tartışıp bir akşam sabaha kadar sevişebileceğim öpüşebileceğim sarılıp uyuyabileceğim bir insan olsun istiyorum. bu insan kesinlikle yarın beraber olacağımız için değil beni istediği için yapsın istiyorum. " gibisinden. kız anlamıcak ama kaptırıcak kendini. " kuşkusuz ve gizli kalacak şekilde sadece sen ve ben için, benimle bu vakitleri geçirir misin? inan ki zorlamayacağım ve yaşadıklarımız beraber yemek yapsak bile aramızda kalacak. " diye soruyu patlattıktan sonra kız sizde.

    ve benim az önce kızı yarın gibmeme sebep olan mesajı gösteriyorum. bu mesaj daha çok eski sevgililere ithafen. ben bu kızla öpüşmemiştim bile sevgiliyken fakat ayrıyken romantik bir iki sözle etkileyip ertesi gün eve çağırıp yiyiştim. sonrada çok az kişi bildi fakat 2-3 gün sevgili olduk, o 2-3 gündede gibtim bunu. bu kız rahat sigara içen erkeklerle gezmekten rahatsız olmayan evlere gidip kalabilen bi kızdır. bu tip kıza şu mesajı attığımızda sevgili olmadanda gibebiliyoruz.

    " şuan bu mesajı atıyorum ama sonunda umarım pişman olmam. seni kullanmak istemiyorum, yalan söylemekte istemiyorum. sadece seni istiyorum. yarın sabah bize gel. sonrada git. benden başka bir şey isteme. " diye bir mesaj attım selamsız sabahsız.

    gelen mesaj

    " peki, uyanınca mesaj atarım, 6-7 gibi uyanırım. " oldu

    bu başarıyı sağladım. sizlerlede bildiklerimi paylaştım arkadaşlar.
    ···
   tümünü göster