1. 26.
    +4 -1
    ulan beynini gibtiklerim;
    ben meslek lisesi mezunu bir adamım. bana okuldan mezun olduğumda dediler ki ya 2 yıllık oku ya da bilgisayar öğretmenliği oku başkasını vermiyoruz. ben istemez miydim mühendislik okumayı. bilgisayar mühendisliği okuyan öküzlerin ödevlerini biz yapıyorduk. cUmhurBaşkanı "bu ülkeden neden bi facebook çıkmıyor" diye skimsonik sorular sormasını biliyor ama bilgisayar deslerini kaldırıp muhammetin hayatını koydular mesela okullardan.
    gelelim öğretmenliğe,
    bu ülkede hangi iş kolu hangi emek sahibi hakkını alabildi de öğretmenler "sünepe" olsun. adamlar 4 sene okul okuyor ki çoğunuz eğitim bilimleri derslerinden kendinizi gibseniz geçemezsiniz. bu adamlar elbette haklarını savunacak, elbette emeğini savunacak. her hükümetin kendi isteğine göre öğrenci-öğretmen profili yaratma hevesi ne hikmetse bölümünü okumuş mezunların zütünde patlıyor hiç mi bilmezsiniz? babası akp üyesi diye 2 yıllık turizm mezunu şakirt bi karıyı ingilizce öğretmeni diye atıyorlar. ingilizce öğretmenliği mezunu ne yapsın? eyvallah mı desin?
    @1 sana soruyorum sen böyle bir durumda eyvallah der miydin?
    bilip bilmeden atıp tutmayın giberim belanızı.

    edit: bu arada bazı herifler öss den az puan aldığımızı idda etmiş. bilader zütünü yırtsan benim okuduğum öğretmenliğin 2. öğretimine yerleşemezsin senin skimsonik mühendisliğe yerleştiğin puanla.
    üniversite okumasak yutturacaklar amk mühendislikte okuyanların ne mal olduklarını. bilgisayar mühendisiyim diye hava atan ortalarda dolanan muallaklerin ödevlerini hayrına ya da para karşılığı biz yapıp bunlara saatlerce anlatıyorduk da anlamıyorlardı. bunun gibi öküzler işte mühendislik okuyor.
    ···
   tümünü göster