1. 1.
    +16 -5
    düşünmezler, başkaları onların napıcağını veya ne düşünüceğini önceden tasarladığı için düşünme yeteneği kalmamıştır.

    kendi dininden olmayan veya kendi görüşünden başka görüşte olan herkesi düşman görür.

    osmanlıcı ve ümmetçidir. facebook terk osmanlı/islam hikayelerine bayılırlar. zorla türbanı açtırılan kadın hikayeleri falan okuyup bunlar hep milliyetçilikten laiklikten oluyo derler. her türlü kötü şeye sebep olarak milliyetçilik ve laikliği gösterir. "yıl olmuş 2012 hala milliyetçilik yaaee... " derler. hepsi tarih yalancısı olan "aydın"ların köşe yazılarını takip eder. milliyetçilik deyince akıllarına nazi almanyası falan gelir. laiklik deyince "gavur mu olacaz lan?" derler. tarih konusunda tek bilgisi "biz 3 kıtaya hükmettik"ten ibarettir

    casio saat koleksiyonu vardır, kısa saçlıdır ve gözlüklüdür. hepsinin kafa şekli ve ses tonu aynıdır.

    anlamsız bir şekilde bakın statik elektriğin bilmemne özelliği kuranda yazıyodu der. kendi hocasını tesla, einstein gibi adamlardan büyük görür halbuki hocası hayatında kitap okumamış bir adamdır. ( http://www.youtube.com/watch?v=_KHQ6znpGJI ) saidi nursinin yaratılışın sırrını çözdüğüne falan inanırlar. yobaz hocaları yüksek tarih profesörü sanarlar. halbuki tam tersidir http://ateizm.blogspot.co...i-bilim-ds-ayetler-1.html

    hepsi kendini dindar görür ama bak şu ayette şöyle yazıyo derseniz "öyle bişey yok yalan onlar. türkçesini niye okudun?" falan derler.

    kendi dinini hayatında kitap okumamış hocasından öğrenir. diğer dinler veya ateizm/agnostizm hakkında tek bildiği şey onların "gavurluk" olduğudur. ben müslüman değilim derseniz "sen cehennemde yanarken biz de seni izlicez :D" derler veya küfrederler. (tercihe göre @4'ün tepkisi de olabilir)

    içki günah diyip paket paket sigara içen türleri vardır.

    tanrı kelimesini yabancı dilden gelmiş bir kelime zannederler.

    imam hatip okullarını türkiyenin en iyi okulları zannederler.

    facebookta şu tarz şeyler paylaşırlar: http://sphotos-b.ak.fbcdn...97854193_1022591838_n.jpg

    @29'dan hatırlatma her taku yapıp yapmamış gibi gösterirler. özellikle o havlarcasına konuşan hocaları yalan ve riyayı hobi olarak görür.

    kendi işine gelmeyen ayeti müslümanlığı yanlış anladınız, çeviri hatası zart zurt deyip geri çevirir.

    (bkz: yobaz sürüsünü sürdüm de geldim) (bkz: yobaz ateist)

    http://inciswf.com/kynsrl.swf
    ···
   tümünü göster