1. 101.
    +3
    bak panpa. bütün konuşmaları okumadım. saygısızlık ettim herkese farkındayım. boşalma demişsin 3-5 santim falan. bak kardeş hamile kalması için vajinanın dudaklarına bile boşalsan tutacak olduktan sonra tutar. ayrıca dikkatli ol regl dönemi başlamadan 2 gün öncesi ve bitiminden 2 gün sonrası sakın sakın sevişme zevk suyundan bile hamile kalır kadınlar bu dönemlerde (öyle salak salak zevk suyundan hamile mi kalınır demeyinb gidin okuyun öğrenin amk binleri zevk suyu sperm içerir) hap kullansanda nafile olur.

    kızı bozmak bozmamak diyorsun. tamam belki seninle birlikte olmak istiyordur haklıdır. fakat üniversitede özgürlük için seni de kullanmak istiyor olabilir. şüpheci olacaksın ama çok değil. hafif şüphe. sen bozduktan sonra farklı şehirlerde okuyorsan özellikle şüphelerin artacak yerinde duramayacaksın haklı olarak. evlendiğinde kalite kontrol olarak kullanacaksan kızlık zarını kullanabilirsin.

    gelelim işin vicdan konusuna. bak güzel kardeşim. 8 yıllık ilişkim var ve sevgilime elimi sürmüş adam değilim. neden biliyormusun? bu dünya 2 günlük. birbirinizi ne kadar severseniz sevin aileleriniz sevecek mi sizi? yada geçtim onu bunu. kızı istediniz söz nişan filan derken düğüne 2 gün kala öldün geberdin amk. kaldı mı kız öylece dımdızlak ortada. çok abartmışsın deme sakın dünya hali bu olur mu olur. eee kız senle evlenemedi. senle evleneceğim nasıl olsa diyip kızlığı da kaybetti. geberdin gittin bin kız ne yapacak, kaldı mı bin gibi ortada. kolay kolay evlenemeyecek ülke şartlarında, kafasına göre birini bulmaya çalışacak, kızlığı dert etmeyen birisini arama girişimleri uzun sürecek. o senin için yuttuğu haplar kanser yapacak kızı(unuttum sanma). akıllı ol. tamam ciks ihtiyacını gider ama o yolun yolcusuyla. kız arkadaşınla seviş ama ileriye gitmeden. içine de boşalma kızın.

    yoruldum lan.


    birde bu tip konuları harbiden buraya yazmayın ama yeter artık. sizin uçkurunuzun bekçisi fikir ağacı filan yapmayı burayı arkadaşım. git en iyi dostunla 100luk rakı eşliğinde konuş bunları. ha birde okumuş insanlarsınız kardeşim ciks konuşmak ayıp demeyin uçarım size. her taku konuşun şunu şöyle gibtim, böyle kanırttım filan diye ama böyle konuları konuşmayın? zihniyetinizi gibeyim.
    ···
   tümünü göster