1. 1.
    +4 -1
    böyle başlık açarak am meraklısı modlara bişiy kanıtlamanın imkansız olduğunu biliyorum. tabi ki çoğunluk istiyor diye bir yazarı silmek doğru değil ama sözlüğün gidişatını değiştirdiği için bir çok amlı yazarın silindiği de biliniyor. demem o ki bu huur her geldiğinde gerek ses kayıtlarıyla gerek türlü huurlukla am meraklısı sözlük yazarlarının ilgisini topluyor adam gibi başlıklar ilgi görmez hale geliyor. ben şahsım adına bu huurnun silinmesini rica ediyorum gerekirse zalla kadar giderim. isimleri yazıyorum prim vermeyin şu huurya dıbına koduklarım.

    birazdan huur gelip yaz panpa ırzını gibtiğim neyse giblemiyoruz.

    özet: başlıktan anlaşılıyor.

    bakın huur ilgiyi nasıl topluyor
    (bkz: the cilekli gelmiş/#107174114)

    einsteinin torunu nickli huur cocugu da huurların kullandığı bir tiptir bunu da görün kimin nasıl bir huur cocugu oldugunu anlayın.

    zamanında defalarca , yok thecilekli yok no man no cry yok l a women diye başlıklar açtı şimdi sol taşşağı gibtiniz diyor. karıalrdan caps alıp kankeytalarıyla paylaşıyor elimde deliller var. her türlü kullanıyorlar bebeyi yazık.

    diğer bir karıalrın kullandığı eleman sardur nickli analtıncı nesil huur evladıdır.

    30 kişiyle ortamın dıbına koyduk beyler gazamız mübarek olsun entry girenlerin elleri dert görmesin sözük şu an bir huurdan daha kurtuldu darısı öbür kevaşelerin başına

    siliği açılmış sidiklinin beyler bu da yönetimin böyle bir tutarsızlığı olarak tarihte yerini alacaktır
    ···
   tümünü göster