1. 1.
    +9 -4
    Panpalar işte ailemle konuştum çok seviyorum aşığım evlenmeyi planlıyoruz diye benimkilerde gayet olumlu anlayışlı karşıladı. Dedim baba isteyelim ben artık dayanamıyorum onsuz yaşamaya , onsuzluğa. peder tamam dedi amk süpriz bir şekilde kız evine kızı istemeye gittik ,sevgilime büyük süpriz olacaktı ama bir sorun çıktı o gün kız evde değilmiş panpalarım.
    Biz geldik işte oturduk muhabbet ediyoruz , siz nasılsınız efendim ? Peki sizler nasılsınız ? işler ne durumda ? Evladımız ne iş yapıyor diye bir soruya heldik en son. Dedim "baba kalk napıyoruz gidelim kız yokmuş yalan oldu benim süpriz" , babam bir kızdı , celallendi ; başladı yok efendim giberim senin yapacağın işi o kadar hazırlığı seramoniyi bu yannan gibi muhabbeti ben bir hiç uruna çekmem dedi , en sonda eldekiyle idare ediceksin, misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Ben kendime kız evinden elleri boş döndü dedirtmem dedi.
    Derdemez sevgilimin abisi şefik salona girdi böyle nasıl utangaç çekinken elinde tepsi üzerinde kahveler geldi verdi hepimize , kahveyi bana verirken bir eli titredi göz kırbıştırdı böyle. Lan dedim ne oluyoz amk. Bana "enişte naber" diyen adam " al bitanem kahveni diyor", vay amk dedim kahveyi aldım tuzlu çıktı huur çocugu taşşak geçiyor heralde diye bir şey demedim.
    Derken babam muhabbete girdi "efendim malumunuz, çocuklar birbirlerini görmüş beğenmiş sevmiş bize bir şey demek düşmez, kız evinden biş dönmekte bir erkeğe yakışmaz" . Kızın babası anlıyorum anlıyorum diye yanıtladı. Şefik yanda dizlerini kızmış kıpkirmıxı suratla babamı dinliyor arada bana kaçamak bakışlar atıyordu. Derken babam devam etti , allahın emri peygamberin kavli ile şefiği oğlumuza istiyorum, dedi. Ben orada bayılmışım zaten sonrası pek bir hızlı gelişti.

    Ha panpalarım şimdi neden anlatıyorsun derseniz, dertlendim amk bir sigara yaktım şöyle geçmişime baktım , şu an sevgilimin abisinin zütünü gibiyorum ve sevgilimin en yakın arkadaşıyım , kiz bana nasıl seviştiğini kocasının buna nasıl çaktığını filan anlatıyo o derece yani.

    neyse panpalar hanım çağırıyo aman bey , şefik işte amna koyum yemek hazırmış. Neyse Bir öğüt veriyim sizde benim gibi plansz programsız süpriz işlere kalkışmayın amk ben gene iyi yırttım amk bir arkadaşımın kuzeni şuan eşekle evli amk o ne yapsın

    Özet : okuyun amk çok detliyim
    ···
   tümünü göster