1. 26.
    +2
    panpa okudum. hukuki anlamda adamın bir dayanağı yok (sana karşı) eğer sallamıyorsan aşağıda anlattığım şekilde ifade vermen daha mantıklı olacaktır.
    ben kızın dediklerinin yalancısıyım, ona güvendim hatta intihar ettiğimi duyduğunda ve kendisi de intiharı düşündüğünü bana söylediğinde, bunun hiçbir faydası olmayacağını ona anlatmak için samimi oldum ve kız bana neden intihar etmek istediğini anlattı. rapora göre de yalan söylemiş, sağlıklı bir insandan beklenmeyecek ölçüde.
    suçsuzum, eğer suçlu olsaydım zaten kendi isteğimle ifade vermeye gitmezdim. ağabeyinin aleyhine verdiğim ifade de tamamen kızın bana anlattığı karinelerden ibaret olup ben de polise kızın anlattıklarına dayanıp, böyle birşey varsa suçluların cezalandırılmasını istediğim ve ancak ölen eski kız arkadaşımın ruhunu böyle rahat ettirebileceğim içindir. beraber şantaj yaptığımız iddia edilen kişiyle zaten bir samimiyetim yoktur, gerekirse şahit de sunabilirim. zaten kızın bana anlattıklarına inanmamış olsaydım polise gidip ifade vermeyecektim, inandım ve böyle pis bir durumdan çıkar sağlamayacak kadar onurlu biriyim, vicdanımı rahat ettirmek için suçluların cezalandırılmasını istedim sadece.

    sadece üstten yazdım panpa hukuki terim kullanmadım. sen gerisini süsle. ayrıca da bir şey çıkmaz merak etme. sen sadece polise anlatmışsın olanları bu adama hakaret sayılmaz. bir suç varsa bunu gerekli mercilere bildirmek vatandaşlık görevidir, bildirmemek suça iştirak suçudur. diğer adamla da şantaj yapmadığını ispatlayabilirsin herhalde. kızın attığı mesajlar falan varsa mahkemeye delil olarak sun ya da beraber çektirdiğiniz fotoğraf yani kızla senin ilişkinin kızın da isteğiyle olduğunu kanıtlayan birşey. gerçi ona bile gerek kalacağını sanmıyorum.
    ···
   tümünü göster