1. 1.
    -2
    11 ocak cuma 21:56 vaktiyle kurulmuştur.

    amaç: türkiye cumhuriyeti'nin yönetiminde aktif rol olup babavatanın ilkelerini normal standartların üzerinde yaşatmaktır. atamız şeyh edebali'nin dediği gibi "insanı yaşat ki devlet yaşasın." sözü misyonumuzdur. günümüz yönetimiyle eşleştirilmeye çalışılıyoruz fakat dini sömüren diğerlerinden farklıyız. bünyemizde bulunan her kişi özgür ve eşittir. yakın, tanıdık, para gibi rüşvetlere kesinlikle tahammül yoktur.

    bizim için kutsal olan, işçinin alınteri, madencinin kömürden kirlenmiş yüzünde akan gözyaşları ve ekmeği için, ailesi için durmaksızın çalışan diğer yoldaşlarımızın emekleridir. siyasal olarak kesinlikle düşünce özgürlüğüne karşıyız ama günümüzdeki gibi bazılarına bu hakkı verip tepemize asla bindirtmeyiz.

    bu arada sizin gibi faşistten devlet yönetimi mi beklenir diyen sovyetler için; araştırın ki stalin, liderimiz adolf hitler'den daha fazla katliam yapmıştır. kendi vatandaşlarını ısıtılmamış fabrikalarda çalıştırmıştır ki kendi vatandaşı olmayanların halini anlatmıyorum bile. nazi almanyası çöküşü kurtarmış gördüğü yerleri işgal etmiştir. bundan dolayıdır amerika ile soğuk savaş yaşamışlardır.

    günümüz amerikası, ingilteresi ve gerisi... hepsi üçüncü reich'ın dünyaya kazandırmış olduğu teknolojiyi temel almışlardır. uçak ve uzay teknolojisi, ikinci dünya savaşı'ndan sonra oldukça yol almıştır.

    şimdilik bu kadar yoldaşlarım. siz vatanının değerini bilenler nicklerini aşağı alıyorum. bir torba kömüre, bir çuval bulgura şerefini satanlar giremez.

    allah diyen baykus
    ···
   tümünü göster