1. 1.
    +26 -10
    gösterdi. resmen olay çıkardı... emek hırsızlığı, korsana karşı olmak vs gibi düşüncelere kapıldıysanız büyük bi yanılgı içindesiniz...
    genellikle indirmedenfullizle nokta org dan izliyorum filmleri. bi kaç kere siteye girdiğimde babamda vardı.. nedenini anlamadığım şekilde bişeye sinirlenip sokurdana sokurdana odayı terkediyordu. geçen gün yüzüklerin efendisi izlerken sonunda olan oldu... tam izleyecem filmi babam geldi usulca... hiç farkettirmeden.. adeta bir sinsi gibi kunduz gibi ardımda bitti.
    tok bi sesle "bunlar ne?" dedi. birden irkildim. "neyler ne" dedim. "bunlar ne bunlar?" diyerek 9 partlı yüzüklerin efendisinin partlarını gösterdi. hiç bi anlam veremeden "part baba. filmin partları. toplam 9 part" dedim. o anda olan oldu...
    babam esip gürledi. "ne demek lan 9 part ne demek!!!" diye bağırarak odayı inletti. ardından elini bozkurt işareti yapıp gözlerini tavanda bi noktaya sabitleyip kendinden emin bi tavırla "tek bayrak, tek millet, tek part!!" diyerek haykırdı.
    " naalakası var baba bunlan onun yaa" dedim. dememle birlikte, boğazımı sıkıp beni duvara dayayarak kulağıma "sen değil kralın gelse ülkücü hareketi engelleyemez. al bölücü filmini zütüne sok!" diye fısıldayıp odayı "türkiye türktür türk kalacak" nidağlarıyla terketti... olanlardan anneme bahsettiğimde o da "hiç sorma oğlum sabahda beni mermerle dövdü" dedi. hayretler içerisinde "hayırdır anne ne yaptın ki de dövdü" diye sordum. "bugün yeriz diye mozaik pasta yaptım oğlum. geldi bu ne dedi. mozaik pasta deyince de, ne mozaiği ulan diyerek eline geçirdiği mermerle dövdü" dedi... "hmmm" deyip "mozaik pasta hala var mı ya" diye sordum. "var, dolapta" dedi... gittim kendime kocaman bi dilim aldım.. tadı gerçekten çok güzeldi.
    ···
   tümünü göster