1. 51.
    +1 -1
    lan madem herkes bir gib biliyor gibi uzun uzun yazıyor biz de benim gibi düşünenler adına yazalım.

    aynı şey benim başıma geldi sayılır. arabanın icinde doluşmuş huur cocukları sürüsü, kız arkadaşımla yürürken tam köşebaşında laf attılar, sonra sürmeye devam ettiler. bir anlık şaşkınlık sonrası başladım arabanın peşinden koşmaya arabanın ici mülteci kampı gibi ama giberler. bi yandan bagırıyorum bi yandan koşuyorum tüm esnaf kapıya döküldü. elemanlar baktım kenara cektiler yavaştan arabanın ici boşalıyor indikce iniyor huur cocukları nasıl binmişlerse arabaya

    gider gitmez kim laf attı diye sorunca ilk konusana daldım yok bıcakmış yok emanetmiş giberim analarını dıbınakoydumun evlatları? ha noldu? çakalların güvendikleri adam tartaklanınca diger zütoğlanlarının kanı dondu tamam abi yok kafası iyi yok özür dileriz carttur curttur.

    orda zütümü de gibseler umrumda olmaz, sen bunu ömrün boyunca unutmayacaksın dıbınakoydumun godoşu. ne zaman biri sana efelense, laf etse, kızla yürürken yanında biri yüksek sesle bile konussa o an aklına gelecek.

    dayak yersin geçer, kafanı gözünü patlatırlar geçer de laf yemenin acısı geçmez. delikanlıya sorarlar hadi kendine güvenemedin, yerde bi taş da mı yoktu alıp kafalarıan vracak ?
    ···
   tümünü göster