1. 26.
    0
    öncelikle kusursuz cinayet yoktur, illaki arkanda bi iz bırakırsın.
    amcanın sürekli gittiği bi yer olmalı ve bu yere araba yada yürüyerek gidiyorsa cinayet şeklini değiştirmelisin.
    diyelimki amcan akşam toplantısına katılıyor ve düzenli olarak perşembe akşamları saat 8 de gidiyor.
    sen perşembe akşamı bi arkadaşında olmalısın ve o akşam arkadaşında olduğuna dair tanıkların olmalı. amcanın peşine birini takmalısın. sana her hareketini an ve an anlatmalı en ufak detaylar bile senin için önemli. amcanla aranızın çok ama çok iyi olması lazım, hiç kimsenin senden en ufak bi şüphe duymaması lazım. öyle ki amcanın başına senle alakası olmayan belalar açmalısın. sonuçta suçu birinin üstüne yıkmak lazım değil mi? şimdi gelelim amcanı nasıl öldüreceğine; dediğim gibi amcan çıktı ve her perşembe olduğu gibi arabasına atlayıp toplantısına doğru yola koyuldu.
    seçenekler : 1) arabanın freniyle oynayabilir, sistemine zarar verip bi kaza yapmasına sebebiyet verebilirsin.
    2)peşindeki adamın yolda onu arabayla taciz etmesini sağlarsın. dikkati dağılan amca kamyonun altına girerek feci şekilde can verir. olay yerine ilk sen koşarsın ve ağlayıp kahrolursun.
    3)100bin dolar gibi müthiş bi paraya en iyisinden bir kiralık katil tutup işi ona hallettirebilirsin. tabiki bunu sen değil aracılara yaptırtmalısın. unutma hiç bi zaman işin içinde doğrudan yada dolaylı sen olmayacaksın.
    4) intihar süsü. aslında bu ana başlık olarak alt dallara ayrılmalı çünkü binlerce çeşidi var bu işin. bi örnek ; gaz kaçağıyla zehirlenme, hap içme, tabanca ile intihar, kendini asma, ıssız yoldayken uçuruma sürükleme, uçurumdan aşağı atma, suda boğulma vesaire vesaire.
    bunlardan birini seçip nasıl yapacağın hakkında bilgi vereyim.
    tabanca ile intiharı ele alıyoruz : öncelikle sağlam ve temiz bi tabanca bulmalısın, ruhsatını illegal yollarla amcanın üstüne yaptırıp gecenin bir vakti güvendiğin bir adamı bu işi halletmesi için oraya yollamalısın. tabi bunların öncesinde amcanın ruhsal sorunları olduğunu ve pgibolojik bozukluklarının olduğunu etrafta gün ve gün yaymalı hatta belgelendirmelisin. adam tabikide işini bilen biri olduğu için eldiven giyip ateş edicek alnının yanına tek kurşun yakından. sonra amcanın eline silahı yerleştirip anında ordan kaybolucak. unutma adam işinin ehli. tabi amcan ruhsal sorunları olduğu için intihar ettiği üstünde yoğunlaşacak herkes. unutma sen amcanı çok seviyorsun ve polislere sürekli yakın olmalısın. ağlayıp parçalamalısın kendini. harap olmalısın. böylelikle intihar üstünde yoğunlaşan türk polisleri gerekli araştırmaları sonucunda dosyayı kapatacaklar ve sende gönül rahatlığıyla paranı alıp hawai adalarında tatilini yapacaksın.
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster