1. 1.
    +5
    @14 mirim aman ne yaptın,

    <<gib>>

    sangoku-san çok doğru diyor, yani sözlük artık orjinalliği yitirdi kopya içerik doldu çünkü yeni gelen ufak arkadaşlarımız kolay yoldan aidiyetlik duygularını sıvazlamaya, inci cemiyetine dahil olmaya çalışıyorlar.

    şimdi bu ufaklara kızamayız, tabi ezeriz ezmeliyizde tramva yaşatacaksın ki kendine gelsin ama hani artık ufaktan bazı şeylerden bıktığımız bir yaşa geldik bunu "yaşlandık azizim" babında söylemiyorum, bebeyiz daha ama şahsen ben cenine türkçe konuşmasını, yaratıcı düşünmesini öğretmek istemiyorum direk öğrenenle muhattap olmak istiyorum, yeterince vakit kaybettik.

    genelde başka sözlük hikayeleri olur hep ama iş güç kimse yeltenmez,

    şimdi arkadaşlar çok ciddi konuşuyorum, aşırı ciddi,

    çevremde zaten akıllı-zeki insanların olmamasından ve tekdüzelikten imanı gevremişlerden bıktım, sizde öylesiniz biliyorum.

    inciye giriyorum ki akıllı ve "yeni nesil!" ekşiciler gibi dandik aktör olmayan mizahı kuvvetli arkadaşlarla muhabbet edelim biraz yanlızlığımızı unutalım.

    Ama eziyet oldu, gerçekten berbat oldu sözlük, bunun suçu incide değil, bu dünyada her yıl artan gerizekalılık ile ilgili, şu an bize batan bu.

    Teklifim: Harbiden omuzlayacaksınız, harbiden ufak kabilemizi kuracaksak ben size sözlük sitesi kurarım, mesaim üstüne ebemi giberim ama kurarım. Gerçekten ufak topluluğumuzu yaratacaksak ben bunu yapmaya hazırım.
    ···
   tümünü göster