1. 1.
    +24 -9
    bakın şu güne kadar yaptığınız işlere "laaan oropsu çucuuuu modlar" gibi küfretmişliğim yok. benim birisine saygısızlık yaptığımı da zaten kolay kolay görmez kimse.

    gerçekten ciddi söylüyorum. ironi yapıyorsam bursa'dan gol haberi gelmesin.

    sözlükte siyasi, dini başlıklar açılıyor. hadi açılsın ama insan yok ki? alabildiğine hakaretler. normal şartlarda ciddi mahalle kavgalarına yol açabilecek şeyler söyleniyor. ne kürdü ne alevisi ne türkü ne müslümanı ne ateisti kaldı bu işin. olan biten'de duyurmanız yetmiyor gerçekten de. hani bu tipleri direk çaylak ediyor musunuz onu da pek takip edemiyorum bu kadar fazla yazar olunca. kim kime duma çünkü burası. zaten kontrolsüzlük de bu yüzden ortaya çıkıyor.

    3. nesiller gibtirsin gitsin demiyorum çünkü 2. bir nesil olarak zamanında bu ebleklikler bize de yapıldı. sözlük formatına uygun yazı yazmanın, süper eğlenceli bir adam olmanın nesille alakalı olmadığını tartışacak adam için özet: anan.

    ne diyosun dıbına koduğum diyosan söyleceğim şey yeni değil zaten. bir sürü insan bununla ilgili başlıklar açıyor. bu rezaletin karşısında sessiz kalmak bir inciciye yakışmaz diye düşünüyorum.

    biz zaten müdahele ediyoruz, siliyoruz, çaylak yapıyoruz gibi bir şey sizce ne kadar etkili oldu? sadece sol taşşağa bakın cevap orada zaten. ha şu da var moderastörlerin de bir yere kadar gibi kalkıyor ise şayet kimse artık bu sözlüğün sahibi (açıkçsı bilmiyorum, gibimde de değil) ona bir zahmet iletin. ha ilettik ama o şöyle böyle diyorsa bir daha iletin lütfen. bu çarpıklığı göremeyecek kadar sığ bir herifse zaten söylenecek bir şey yok. bir süre sonra anancı ergenlerle başbaşa kalır artık ne kadar para kazanırsa da bilemem.

    sitenin sahibinin para kazanmak istemesi kadar olağan bir şey yok. babamızın hayratı değil çünkü burası. ancak şunu söylemeliyim ki kısa vadeli bu plan ilerde buranın patlamasına neden olacak.

    peki ya çözüm diyenler?

    benim sözlük yönetmişliğim yoktur, forum yöneticiliğim de yoktur. daha doğrusu internet ortamında bir şeyleri yönettiğim söylenemez. bilgisayarda yönetebildiğim tek şey windows media player'ım.

    ama gerçek yaşamda yöneticiyim ben. insan yönetiyorum ve çalıştığım şirketin zararına olabilecek tüm süreçleri ortadan kaldırmak benim görevim. sorunlar karşısında çözüm üretebiliyorum ki hala işimin başındayım. şimdi bunu mu yapamayacaklar? yani iki tane hergelenin önüne mi geçemeyecekler?

    adam gibi olan biten'de duyuru yaparsın. duyurunu 1 hafta 10 gün neyse up lar durursun. net tavrını koyarsın. bundan sonra şöle şöle yapanın ip'si banlanır dersin. çaylaklık falan değil bak. direk atarsın herifi. hem de eskiymiş yeniymiş diye bakmadan. işte bitti. neyi çözemedin? inci sözlük'te hali hazırda yazanlar biraz kendine çeki düzen verir. yeni gelen yazarlara da açıkça deklare edersin bu tutumunu. daha ne?

    "beğenmiyorsan gibtir git bin" diyen olabilir hemen savunayım.

    gibtirip gidemem arkadaşım. gibtiririm belki (ümitlenmeyin muallakler) ama gitmem. neden?

    eski nikimle beraber toplamda 7000 küsur entry yazmışım burada. zaman harcamışım, bırak zamanı emek vermişim. sevgi neydi? sevgi emekti. tak gibi espri yapıp sıçtığım da oldu, fena olmayan espriler yaptığım da. @2 de gibti beni @1'i de gibtim zamanında. zor durumda kalan bir kardeşime az da olsa para yardımı bile yaptım. bilen biliyordur.

    bu kadar kendimden emek verdiğim bir ortam da "bir dakika arkadaş" deme hakkına sahip görüyorum kendimi çünkü bu sözlüğün sahibi olmasam da ister beğenirsiniz ister beğemezsiniz ama bir parçasıyım.

    gözlerim doldu, daha çok muallakleşmeden entryi tamamlıyorum.

    o yüzden şu nefret ettiğim bir çok şeyin yaşandığı bir ülkede bana sanal da olsa nefes aldıran ve benim gibi düşünenlerin bu taleplerini göz ardı etmeyin. rica ediyorum.

    özet: paragrafın içinde bi yerde. ara bul.
    yoğun istek üzerine gelen genel özet: inci'yi seven ve daha çok bozulmasından endişe duyan bir binin yürek yakan açıklamaları
    edit: aralıklarla yazdıklarımı toparladım entrynin tümünde.
    ···
   tümünü göster