1. 26.
    +7
    reha muhtar bir keresinde haber yapmıştı "avustralyada tuvaletten timmsah çıktı" diye. Ben o zamanlar onu klozetin içinden çıktı diye düşünmüştüm (spiderman çizgifilmini izlemenin yan etkisi amk. doctor connor'dı galiba kertenkele olan, o çıkacak sanardım) 1 hafta kadar hiçbişey yememiştim sıçmamak için. sonra annem döve döve soktu ve yanımdan ayrılmadı ben korkuyorum diye. anam benim ya. ne fedakar kadınmış.

    edit: beyblade vardı ben ilkokuldayken, babam almıştı bir keresinde, içinden kutsal canavar çıkacak diye gece beraber yatardım beyblade ile. hatta milleti keklemiştim kutsal canavar gördüm diye aslşfklşkşdlskf

    teletubbies'deki güneşten nefret ederdim bildiğin ekranı kırasım gelirdi.

    5 6 yaşındayken koltuğun kenarına kerkinirdim, nerdeyse bütün koltuk kenarları kırılmıştı, suçu da kardeşime atmıştım amk, o sürekli zıplıyor diye.

    bir keresinde nereden aklıma geldi bilmiyorum ama, orta1de ingilizce dersinde dalgın bir şekilde "hepimiz kardeşiz" türküsünü söylemiştim, bütün sınıf ortaokul hayatım boyunca benle dalgga geçmişti.

    bir keresinde lise 2de telefonuma ferre atmıştım, gece yattığım yerde otsbir çekerken ferre açık uyuyakalmışım. annem alarmımı kurmuşmuyum diye telefonu eline aldığında bakmış ferre film oynuyor amk... ağzıma bir sıçtı pir sıçtı.

    bir keresinde metrobüste(o zamanlar zincirlikuyu metrobüs hattı daha yeni açılmış amk tıklım tıklım) bende abazayım amk, ince elbise giyen bir tane kadının zütünü bildiğin mıncıkladım(yanaktan sert makas alan oropu çocukları gibi) sonra elimi hemen çektim, kadın benim yanımdaki adamın kafasına çantayla vurup küfretti adamı metrobüs olarak dövdüler amk.

    edit: cüneyt arkın, cüney tarkın zannederdim.

    anıtkabir'i anıtka-1 zanneder ikinci falan var sanardım

    @57deki gibi barış mançonun kasedi çaldığında, teybin içinden bizim için söylüyo zannederdim.

    gözümde allah'ı canlandırırdım(haşa) onunla dertleşirdim falan. hayali arkadaşımdı benim. tövbe tövbe. bildiğin tartışırdık bazen. ama ne hayal gücüyse her zaman iyi niyetli ve sıcak bi şekilde konuşurdu benimle
    ···
   tümünü göster