1. 1.
    +1
    öncelikle http://www.sis.itu.edu.tr/tr/dersplan/ linkine girip ders planına bi bak daha önce bakmadıysan.

    sonraaaa,
    mat1 ve mat2 alacaksın. mat1 bildiğin şeyler limit türev integral falan.
    mat2 de işler biraz daha karşıyor. 3 katlı rezalet integraller falan vardı. seri de olabilir, cidden hatırlamıyorum.
    http://www.sis.itu.edu.tr/tr/icerik/ bu linkten bakarsın alacağın derslerin içeriklerine. matematikler mat101 ya da mat103, mat102 ya da 104 şeklindedir. ingilizcesi için sonunda e vardır. sonra diferansiyel denklemler dersi var. mat3 gibi düşün.
    hazırlık bitene kadar ekgiblerini kapatırsan, limit-türev-integral halledersen çok rahat edersin. gerçekten unutulmuş oluyor.

    ayrıca soru kalıpları falan demişsin ya hah aynı tak burda da var. sınavlara girmeden önce (hem vize hem final) gidip fotokopiciden çıkmış sınav sorularını alcaksın ve onlara çalışacaksın. sonra rahat rahat geçersin dersleri.

    programlama kısmını senin bölümün için bilmiyorum. bakmaya da üşendim açıkçası. sen bi bak artık. bil101e diye gibimsonik bi ders var. değişmediyse eğer bilgisayar sistemleri hakkında genel bilgiler anlatılıyor ve saçma sapan sorulardan oluşan online bi sınav yapılıyor. geçmen şans meselesi. bu sınavın muafiyeti var. uygun durumda olursan girersin, bi dönem o dersle uğraşmak zorunda kalmazsın. http://www.teknikforum.com siteye bi bakarsın orda araştırırsın dersleri biraz. okulun forumudur bu verdiğim adres.

    soracağın bi şeyler olursa mesaj atabilirsin. görünce cevap veririm. şimdilik sözlükte olur muyum olmaz mıyım bilmiyorum, başlığı takip edemeyebilirim.

    hadi kolay gelsin.
    ···
   tümünü göster