1. 1.
    +18 -4
    not:bu entry sneijder transferinden hemen sonra,daha galatasarayda forma giymeden yazılmıştır.

    evet beyler öncelikle şu linke bakın.

    http://www.transfermarkt..../profil/spieler_4673.html (sayfada alta doğru inin sakatlık bölümüne)

    son dönemde kalçasından defalarca sakatlanıyor ve çok az maçta forma şansı bulabiliyor sağlıklı kaldığı dönemde.

    en son eylül ayında kalçasındaki sakatlık nedeniyle tekrar sıkıntı yaşıyor ve 2 ay sahalardan uzak kalacağı belirtiliyor.nükseden sakatlığı sonrası teknik direktör marco branco "eğer sneijder inter de tekrar oynamak istiyorsa ücretinde indirim yapmalı aksi takdirde idmanlara dahi çıkamaz" diyerek rest çekiyor.

    http://tinyurl.com/b95f9jf

    ki inter penceresinden bakarsak son 1 yılda tam 3 kez kalça sakatlığı yaşıyor ve ne zaman ne kadar sağlıklı kalacağı meçhul bir adama 6 m euro cash para vermek istemiyorlar her sene.bu sebeple de ücretinde ciddi bir indirim yapmak istiyorlar.sneijder ise bunu kabul etmiyor ve o günden beri idmanlara çıkmıyor.sakatlığı tamamen geçti mi,ne zamandan beri bireysel antreman yapıyor veya ne kadar hazır soruları yanıtsız.yada kalçasından tekrar sakatlık yaşayıp yaşamayacağı meçhul.

    edit:amk ben ne galatasaraylı ne de fenerbahçeliyim.ben göztepeliyim burada tarafsız yorum yaptım amk ister beğenin ister beğenmeyin durum bu.

    aylar sonra gelen edit:

    beyler sneijder sakatlandı umarım ciddi değildir ama dediğim gibi bu adamın kronik kasık sakatlığı var 5 maç oynar ondan sonra 4-5 maç kaçırır.sonra tekrar döner yine 6-7 maç oynar sonra yine 2-3 hafta kaçırır.dua edin 5-6 aylık bir sakatlık yaşamasın amk.

    http://www.youtube.com/wa...mbedded&v=Z8m7ge3DfVE #!
    ···
   tümünü göster