1. 1.
    +11 -5
    birinci nesiller: yeniliğe açık olmamakla beraber kendilerini büyük kibir sahibi. sözlüğün gerçek sahipleri olduğunu düşünüyorlar. bazı noktalarda haksız sayılmazlar ancak açılan başlıklarda sürekli farklı olana yönelme, taşak geçme eğilimleri olduğunu görüyorum. sıkıldıkları bariz belli oluyor yani. her ne kadar sayıları azalsa da onlara sevgi ve saygı duyan kitle azalmış durumda.

    ---

    ikinci nesiller: en sessiz sedasız grup. birinci nesillerin gölgesinde kalmalarına rağmen diğer nesillere oranla aklıselim yazarları bulunduruyor. yaş ortalaması 20-25 arası olduğu içindir belki de.

    ---

    üçüküncü nesiller: inci sözlüğün kalitesini aşağıya çeken temel nesil. üzülerek söylüyorum ki, eğer sözlük şu anki arsız durumundaysa bunda en büyük suçlu üçüküncülerdir. aralarından birçok yazarın silik yedi. görünürde suya sabuna karışmayan tipler olarak algılansa da kazın ayağı öyle değil.

    ---

    dötüncü nesiller: kendi neslim diye söylemiyorum, inci'nin kemik yapısını dötüncüler oluşturuyor. aralarından çok çok çok geri zekalı tipler olmasına karşın her zaman olayın içinde bulunup hakim gözüken bir kitle daha yok. sayıca çok fazla.

    ---

    bebişinci nesiller: acayip aktifler. diğer nesillerden biraz ayrı tutuyorum bu grubu. çünkü swf-caps gibi insanları eğlendirebilen interaktif şeyleri iyi beceriyorlar. sözlüğü taşıyorlar diyebilirim. analtıncılar kadar mal yok aralarında en azından.

    ---

    analtıncı nesiller: leş. üzerine çok fazla konuşmaya gerek yok, her geçen gün sözlüğün ırzına geçiyorlar. saçma sapan başlıklar falan... dıbına kodumun çocukları iddaa forumuna mı benziyo burası?

    ---

    yemişinci nesiller: ne yazık ki analtıncıların kopyası gibi.
    ···
   tümünü göster