1. 1.
    +1 -1
    herşey bu kadar basitken niye zorlaştırıyor lan insanlar , sizlere diyorum amk başka kime diyecem bu taktan ortamda. egosuna mağlup huur çocukları 5 para etmez vicdanınızla , kayda değmez özgüveniniz ve bilginizle , birilerinin sizin yerinize öngördüğü gibi yaşamk niye lan.

    düşünmek istemiyorum artık sizi huur çocukları ama aklım almıyor lan ne malsınız siz harbi bunu ciddi olarak diyorum aynaya bakıp kendine yalan söyleyen huur çocukları 2 dakika kendinize adam olun lan bare.

    herşeyi geçtim dokanmayın lan artık bana , insanları değiştirmek sizin ne haddinize öyle kasıntı kasıntı konuşup yürüyorsunuz ki o dakika lanet ediyorum orda olduğuma , illa sizin yerinize birileri konuşacak siz onu mu savunacaksınız ? işte bu yüzden aptalsınız moruk. basit ve aptalca , o kadar gücüme gidiyor ki bu kelimeleri yazmak ve montumu alıp şu lanet olası kodesten çıkamamak hani birşey diyemezsiniz o düğüm oraya öyle bi oturur ki artık sıkıldım bu durumdan madem anlamıyorsun huur çocuğu anlarsan ekime anlamazsan gibime sonra vay efendim yerli malı ağır konuştu. konuşurum huur çocuğu senin gibi yalancı karaktersiz insanlara az bile lan bu
    ···
   tümünü göster