1. 1.
    +5
    incide bi bu ekgibti yazayim dedim amk

    başa edit:terörist, el kaide, kck, dhkp-c, pkk, taliban, hizbullah.avi diyenlerin ta anasini gibeyim. ###### evet panpalar olasi bir savas / saldiri veya olaganustu hal yada zombi saldirisi icin cok isinize yarayazak bilgiler veriyorum oncelikle asagida anlattiklarim tamamen sizin sorumlulugunuzdadir. aksini dusunen eksisini verip gibtirsin gitsin.

    2. #####

    1) avtomat kalashnikova model 1947 (ak-47m). >>>>>> http://imgim.com/978incix5462141.jpg resme bakarak dinleyin picler.

    1:oncelikle 7.62x39mm nato mermilerimizi alip 30 dolumluk sarjorumuze bastirarak dolduruyoruz

    2: tufegimizin 3 ana statusu vardir. full auto(ab) semi auto(oa) ve safe(guvenli) ab-- ortadadir oa-- en alttadir safe-- en usttedir

    2: sonra tufegimizin kurma kolunu birkac kere cekip birakip fiziksel ve gorsel olarak icinde mermi olup olmadigini kontrol ediyoruz.

    3: sonra picler dolu sarjorumuzu alip tufekle paralel tutuyoruz. sarjorun on kismini tufegin alt kisminin on gozune girdirin. ardindan arkasini ittirin. cit sesi gelince sarjoru taktiniz fakat namluda mermi yok.

    4:en son picler, namluya mermi akisinin saglanmasi icin oncelikle sunlari yapiyoruz( buraya dikkat) <<<cok onemli>>> kurma kolunu cekerken tufegin namlusunu kesinlikle bir canliya veya maddi hasar g. elebilecek bir alana dogrult-ma-yin!! selector lever'imizi otomatik kullanicaksaniz bir alta, tek atis yapacaksaniz 2 alta getirin.

    5:kurma kolunu geriye dogru cekebildiginiz kadar cekin. evet picler tetige basip ates edebilirsiniz. ##### peki mermi bitti. ne yapacağım?? #####

    1: mermi bittiyse picler, oncelikle kurma kolunu 3 kere cekip gozumuzle silahin icini kontrol ediyoruz. (burasi cok onemli!!!) tetige sadece 1 kere basiyoruz( sadece 1 kere.) sonra selector leverimizi en uste cikarip safeye aliyoruz. ### peki sarjoru geri nasil cikaracam amk???#####

    panpalar sajoru cikarmak icin sarjorun en ustunun tam gerisinde minik bir tetikcik var orayi ileri ittirerek siarjoru asagiya cekiyoruz. ##### birsonraki entrymde: colt m4a3 assault rifle #### bi sukuyu az gormeyin.
    ···
   tümünü göster