1. 126.
    +2
    Kız tam pislik çıktı rıza baba.

    Tamam dostum bak yalan katmadığını varsayıyorum, senin de ağır amsalaklığın var bunu kabul et. Öncelikle bi kural vardır: kardeşler her zaman amlılardan önce gelir.

    Öncelikle sen bu kuralı çiğneyerek büyük ayıp etmişsin, ayrıca senin yaptığın manevi fedakarlıklar değil bildiğin kızın iki gram sevgisine yapışıp kendi dünyanı kendine zehir etmek. Yapma bunu o da normal insan a.q. senin benim gibi yiyo içiyo ve ossura ossura sıçıyo... Tekrardan bak altını çiziyorum bunlar fedakarlık değil kendi dünyana kendine zehir etmek bunu hangi am yaptırdı sana? Aşksa ki aşk bu değil aşk iki tarafında hayatını gül bahçesine çevirir böyle cehennem etmez. Aşık olan insanlar güler yüzlüdür, güvenir birbirlerine, arkadaş çevreleri daha da genişler falan sizin kimyanız hiç tutmamış paso birbirinizin hayatını daraltmışsınız. Yapma güzel panpam yapma.

    (Ayrıca tokat konusunda görüşüm değişmedi)

    Sessizce ayrıl, düstur var adab var tokat yine de olmuyo panpa. o verdiğin parayı o istemiş olsa da işler kötüleşince kafasına kakma çünkü rızanla vermişsin, hediyeler falan. bak be bu yüzden tüm dostlarıma diyorum olum çok hediye almayın, çok değer vermeyin bağlanmayın sonra sarhoş muhabbetinizi ben çekecem diye. Bu dünya koca bi genelev kardeşim herkes birbirini becerme peşinde. Sinirlenme de hem bilader sinirleniyosan demek ki bağlanmışsın, yine kendi suçun bağlanma. Yalnız birey güçlü birey değer verme, bağlanma ve hak etmeyen birini de asla gerçekten sevme. Yoksa yaralanan, zarar gören taku yiyen hep sen olursun.
    ···
   tümünü göster