1. 301.
    +8 -4
    gördüm ki ekşi sözlükte bile siteyi doğru tanımlayan bir giri yok, bilgilendireyim binler.

    internet dünyasının merkezi şeklinde tabir edebileceğimiz, türlü türlü şeylerin döndüğü sitemsi. bu türlü türlü şeylerden kastım, şamata, gırgır, ferre, saldırı, binlik... vs.
    kısa bir örnek vereyim, inci sözlük, 4chan ile bir alakası olsaydı eğer, ancak onun alt kolunun bir alt kolu olabilirdi. zira şu an sol taşakta muhabbeti dönen her şey, caps, swf ve gif diye sözlükte paylaşılan her şey, 4chan'den çalıntıdır. bu siteye ekşi sözlükten gelen birinci ve ikinci nesil yazarlar, 4chan'de büyük zaman harcardı. orada gördükleri çeşitli başlık formatlarının bir kısmını bile buraya taşıdılar.
    örneğin
    gelin bakayım üçüküncü nesiller üçgen/ şekil/ şunu, bunu vs. yapabilecek misiniz
    entry numarası sonuna göre şu şu şu...
    yeni caps yaptım binler gelin (caps yaptım dediği 4chan'den orjinalini alıp paint ile türkçe'ye çevirmiş hali)
    şu videoya gülmeyene bilmem ne veriyorum

    ve daha hatırlayamadığım 30- 40 çeşit başlık tipi.

    yani inci sözlük, 4chan'in ancak kıç yalayıcısı olabilir. buradaki her şey oradan araklanmadır.

    kendimize ait hiç mi bir şeyimiz yok. var, işte "40" mevzusu var. ne bileyim buna benzer 2- 3 şey daha vardır mutlaka.

    edit: yalnııız, buraya girip de kendinize ait en ufak bir bilgi bile paylaşmayın. ananızın dıbına kadar her şeyinizi bulup ifşa ederler, hackerlıkta master yapmış yüzlerce abimiz vızır vızır dolanıyor buralarda. tıpkı bizim gibi bir oluşum olmuşlar, kendilerine ait jargonları var. (gerçi biz onlardan çaldık bütün bu şeyleri ya neyse.)

    bu arada, bu siteye herhangi bir üyelik yapmıyor, anonim olarak giriyorsunuz.

    kendilerine saldıran adamların anında dıbına koyan, ölümle sonuçlanan feci hadiselere sebep olmuş, onlarca firmayı milyonlarca dolar zarara sokmuş ve züt deliğinizin pikseline kadar her şeye ulaşma yetkileri olan abilerin bulunduğu sitedir. dikkatli olun. asla aleyhlerinde yazılar yazmayın, dikkat çekmeden paşa paşa yorumunuzu yapın. diyaloğa girin, gülün eğlenin. taşak geçin. ama dediğim gibi, dikkatli olun.

    rule 1'e sadık bir 4chan kullanıcısı olduğum için içerikle ilgili detay veremiyorum. girin, öğrenin amk kolay bir içeriği var.
    ···
   tümünü göster