1. 1.
    +2
    Beyler yardımlarınızı bekliyorum. Bi kız var işte 4.5 aydır çıkıyoruz . Sorun yok felan filan son 2 hafta bu benim tersime gitmeye başladı , bana ters cevaplar felan , ama beyler ben bu kıza çok değer veriyorum ne dese oluyor öyle yani amk, enson tepem attı benim son 2 hafta o gene tersliyor ben gene alttan alıyorum felan , 2 gündür açtım ağzımı yumdum gözümü , hiçbirşeyi saklamadım söledim herşeyi yok ilgi göstermiyosun felan filan. Şimdi bana dediki biraz ara verelim dinlenelim dedi. Bende sen dinlen bende bişey yok dedim ara verdk daha bugün ilk gün , yazmıcam amk , Amk kızı sankı ayrılmayı beklıyor, Facede 24 saat açık , Twitter , Tumblr şeysiymiş felan onlarda takılıyor , Bide Connected2.me midir nedir , Anonim konuşuyosun ya o nu açmış bide amk. Beyler napiyim siz akıl verin. Bide panik atağım beyler, Bi yandan delleniyorum konuşuyor diye, dıbına koyim , bbm paketim bitti, bbmde ne takalr yiyo allah bilir. Akıl verin beyler bana , ne derseniz yapıcam amk.
    edit : Beyler c2 de başka erkek ağzıyla konuştum benle muhabbet ediyo amk , çıkıyım dıyorum çıkma felanda diyo , birdaha açsın vericme burdan giberim. Özleyelim felan dedi zaten direk ara verelim demedi , amk kızı , bana kankası gibi davranıyor tek aşkım diyo , bende en sonunda patladım , zaten buralarda işim yok beyler seneye yurt dışına gidicem , ama ne biliyim beyler , sıkıntılıyım , sabaha kadar burdayım bugün amk.
    edit2: beyleer bşde şöyle birşey var , tüm kızlar arkadaşları onun yerınde olmak ıstıyor , hediyeydi bilmem neydi çok birşey aldım amk , kaç saatimi ayırdım. birde ukalalık değil , oturduğum semtte , çok sevilirim. kızlar peşimde çok koşar ama ben hepsine yol verdm tek bunla konusuyorum amk ya. aklıma gibiyim aklımı.

    edit3: çok yanlızım beyler , tüm kızlara yol verdm , erkek desen 5 para etmiyolar amk. Siz yardımcı olun be
    ···
   tümünü göster