1. 1.
    +11 -1
    sana bi mektup

    bak ne kadar kibar bi giriş yaptım dimi. ama işte söyleceklerim o kadar güzel olmucak. biliyorum pek gibine takmadığın derslerin bitti. uzun bir süre de tatilin var. bu aslında bizim adımıza bir tür mini kıyametten farksız. liseli kelimesi senle beraber bende artık çok farklılaştı. her ne zaman liseli desem öfkeleniyorum, sinirleniyorum...

    herkes diyor bunu ama cidden sözlüğün dıbına koydun. hava olsun diye yaşıtlarına ben incisözlük yazarıyım diyorsun. facebook'ta commentlerin neredeyse hepsinde panpa diyorsun. halbuki panpa kelimesi gibi özel bir değerinde içine sıçan çıbansın sen. eskiden inci sözlük yazarı olmak havalıyken senin sayende sözlük eski itibarını kaybetti.

    biliyorum asosyalsin, kızlar zannettiğin gibi kolay kolay sana vermiyor, yüzün sivilce dolu veya da günde 1-2 posta ossbir çekiyorsun. burada ferre peşinde koştuğunu da herkes biliyor. zaten çoğunuzun account'una baksak yolla panpa en fazla attığın entry olabilir. senin adına da üzülüyorum be dostum. burada harcayacağın o önemli zamanı başka güzel şeylere de harcamak varken. amacının sadece kendi çapında yaratmaya çalıştığın repütasyonun like'lara, şuku'larla veyahut ta nick6 girmeyle olduğunu görmek te acı verici.

    son olarak açtığın başlıkları toptan gibeyim am biti.

    neyse benden bu kadar
    ···
   tümünü göster