1. 1.
    +19 -6
    giblenmeme durumu olduğu için çok emek verip karalamak istemiyorum içinden geldiğince yazıcam siz ergenlerin bir çoğu okumaz zaten ama bir kişi bile adam olmak için çaba sarfederse bu yazıdan sonra kardır.

    şunu söyliyim yararı vardır yoktur bunu değil sadece zararı anlatıcam beş on kişi gelsin yazıp gidicem harbi sadece sözlükten değil direk sosyal medyada yer alan bu sözlüğün uzantıları ergenlerden bıktım lan .

    bu sözlük kurulduktan sonra dötüncülere kadar çok sağlam işler yapıldı. sözlüğe kayıt olan yazarların bi olgunluğu vardı şakaları kaldırabiliyo , gerçek hayatında buradaki hayvanlıklarını yapmıyodu. yapanlara da çok net tepkimizi koymuştuk. cevahir olayı falan hatırlar eskiler.

    o zamanlar liseliler yine vardı zaten bizim neslimizde çıktı bu liseli olayı ama kimse bununla övünmedi. gerektiği yerde zaa'ladılar ama verdikleri zarar sadece bu sözlüğeydi. aynı liseliler yıldızları takmayada çatır çatır yardımcı olmuşlardı.

    şimdi bakıyorum ortalık çoluk çocuk kaynıyo geyiğini çok uzatmıycam.bu bilinen bir gerçek ve muallaklerin yararıda yok şöle baktığın zaman ne orjinal bir fikir ne adam gibi bir gibertme önerisi falan.he diyceksiniz sen ne tak yaptın bugüne kadar. buraya yazıcak kadar egom yüksek değil yaptığım şeylerde olağanüstü falan değil bunu bilin yani kendimi övmüyorum.

    şimdiki veletlerin gibertmeden anladığı kıl oldukları bi fan sayfasına girip ccc inci giber ccc yazıp küfür edip kaçmak. kafalarına göre. asıl sıkıntı bu.burada başlık açar. iki kişi toplar feyk hesapla millete söver muallakler. böyle olunca noluyo inci sözlük antipati topluyo. eskiden bize kıl olanlar on numara ziyaretler yaptığımız sayfalar forumlar falandı.

    üstelik radyo programlarındakiler kıl bile olmuyodu birlikte eğleniyoduk resmen neyse konu dağılmasın.

    buradaki veletlerin sözlüğe bir yararı olmamakla beraber gerçek hayatta karakterlerine işlediğini görüyorum buradaki olayların.12 yaşındaki veletin ağzında inci lafı küfürler bini bin para.v maskesi alıp anarşist olanlar. sokakta bağıra bağıra küfür edenler kendinden büyük kadınların uyarılarına karşı yine küfür edenler.

    bu sitenin ahlakı bozduğunu eskiden düşünmezdim niye çünkü bunu kaldırabiliyodu yazarlar. şimdiki gerizekalılar öyle değil girdikleri her ortamı gibiyolar her muhabbeti her internet sitesini tartışmasız.bu yazıyı yazmamı tetikleyen son olay ise şudur.

    blog tvye girdim millette biraz muhabbet ediyim ingilizcem gelişsin vs.
    popüler olan çıkıyo yanda bi tıkladım ona. muhabbet şu bi eleman diyo ingilizce türkler böyle işte sürekli kendi aralarında konuşuyolar türkçe bizim sohbetimizi engelliyolar yabancı dilleride yok zararlar bunları görünce direk kickle diyo kıza. kızda bundan önceki bütün sohbetlerinde illaki ccc incigiber ccc yazan birileri olduğunu söylüyo. bunu görünce kan beynime sıçradı dıbına koyim.

    sözlüğün itibarını falan giblemiyorum olum bildiğin ben kimlerle aynı ortamda yazıyorum dertleştiğim tipler kim dıbına koyim dedim. utanıyorum lan sizden. genelleme yaparım ben buda malca bir huyumdur. çok delikanlı tertemiz adamlar var içinizde bi o kadar sevdiğim bağyanlarda var tabiğ.

    kıza o anda her türk böyle değil demek istedim ama elim klavyeye gitmedi lan. böyleyiz bizim millet bu dıbına koyim dedim. ikna olmadığım bişeyi nasıl başkasına söylerim ki .kız her yayında bunlar geliyo böle yazıyo muhabbeti gibiyo diyo.ve daha nice kızlar erkekler aynı şeyi gördüm. adamlar toplandı 3 2 1 tekbiiir diye yazmaya başladılar.

    dışarıdan görünce komik geliyo gülüp geçiyosun ama öyle değil işte. yıllardır sosyal medyanın içindeysen insanların ne olduğunu bu çocuğun ne yazcağını muhabbetleri az çok biliyosun .utandırıyo insanı.şu anda her başlığa girin şöyle 10 15 entry girilenlerden olsun.en az bir tanesinde al işte gerizekalı diyebilceğiniz bir tip çıkar.siz böle bi sözlükte yazmaktan mutlumusunuz veya düzeltmek için ne yapıyosunuz . bu tiplerin sokakta da böyle olduğunu düşünün.

    türk yayınlarında kızlara edilen küfürler soyun moyun demeler am züt muhabbetleri bizim kezbanların ilgisini çeksede utanç verici lan. şimdi utanmasam o kızın kardeşiniz olduğunu düşünün diycemde susuyorum .bu tiplerin hepside inci sözlükte takılır. ahanda bu kadar netim. denemek için küfür ediyorum anında ccc pvc bilmem ne.çok kötü olum durum çok vahim. eskiden zaa'lama dönemi artınca ben bi isyan yazısı daha çakmıştım o zaman elemanın biri demişti takma bolm herkes geyiğinde işin diye harbi lan dedim.o zamanlar sokakta falan bu kadar yaygın değildi bu veletler.

    şimdi aynı şeyi söyleyemiyorum çünkü utanıyorum. bana koyan şeylerden bi taneside burada ne kadar etkili bişey yazsan bile en fazla 20 kişi okur. keşke herkesin bi kere okumasını çok isterdim lan böle balkon konuşması gibi bişey yapmak isterdim etkilemek için.

    kıl olduğu arkadaşının telefonunun verip şunu gibin diyenler, facebook adresini engelleyin diyenler ask fmde kızlara sapık sapık sorular soran erkeklere ana avrat kayanlar.oç lafı bildiğin salak aptal gibi bişey oldu .capsler bile bazen muallaklik sınırlarını aşıyo yani. yorumları okusan arada yaranlar var tabi bi o kadarda mide bulandırıcı şeyler var.bi çocuğa denk geldim milletten gelenler tarzı bi albüm işte para laptop falan çekip koymuşlar. çocuk hepsine ananı gibyim yazmış fakir bin yazmış ama hepsine .tıkladım profiline.

    nedir. çocuk inci sözlükte çalışıyomuş. harikayız lan biz şu hale bak. sözlüğün yarattığı çocuklar bunlar. kitap basıp para kırıldı. dergi basıp para kırıldı. bunu sorgulamıyorum bile bana koymuyo çünkü . ben bi tek işin bu kısmıyla ilgileniyorum.bu adamlara tapıcak kadar mal olmanızla ilgileniyorum. hayatını böle kötü anlamda etkileyen bi sözlükten bahsediyorum. kimseye sözlüğü bırakın yarram diycek halim yok neyim lan ben. sadece bu sözlükte hayvan olun ama gerçek hayatınızda bunu devam ettirmeyin takunuzu yiyim efendi olun biraz.

    hee bide haxball vardı ondan da bahsedelim. maçın ortasında beni alın beyler diyo adam . admin giblemiyo devam ediyo maça 2v2 falan. bende bekliyorum adam bi anda ana avrat sayıyo admin buna cevap veriyo bekle alıcam diye anan oç anan yanımda.kim bu peki ahanda aranızda bi yerlerde. peki bu her odada oluyo mu .en az bi tane oluyo.

    yabancıların odasına girdim yine beni kicklediler pis türk diye translate den cevirmiştim belki daha kötüdür lan anlamı. sonra girdim bekle atma dedim niye böle bişey yaptın bana blog tvdeki muamelenin aynısını söyledi geliyolar sürekli yazıp yazıp duruyolar falan diye. bunla sözlüğün ne alakası var diyceksen kafalar aynı kafalar.bu adamlar bu sözlükten çıkıyo bu kadar netim.bu veletler arkadaşlarını etkiliyo onlarda mal oluyo. nerede geyik yapcağını nerede küfür ediceğini bilmiyolar.

    ahanda sözlük bu halde serkan.sen belki başka umutlarla açtın bu sözlüğü ama işler planladığın gibi gitmiyo anası gibildi ortalığın bu geyikleri kaldıramıycak tipler doldu. sokağa yayıldı inci sözlüğün velet uzantıları bu sözlüğü
    değil bütün hayatımızı gibiyo resmen her ortamda bir tane karşına çıkıyo. nasıl şakirt muallakler beni dinden soğuttuysa bu muallaklerde sözlükten soğuttu.

    gibtir olup gidicem şimdi ve arada ziyaret edicem bişeyler yazmadan özelden muhabbetlere falan .hayatımda ilk kez bu kadar uzun yazdım.hee bi romanım var ondan sonra diyelim . neyse muallakler bi çoğunuzdan iğreniyorum bunu rahatlıkla söylüyorum çünkü eskiden tanıdığım adamların abartısız hepsi yok şu anda silik yada bırakmışlar çok önceden benim biraz umudum vardı o da bitti. aranızdaki düzgün tiplere diycek bişey yok aynen devam beyler sabırlı olun meydanı boş bırakmayın.

    fakinasshole kaçar hoba.
    ···
   tümünü göster