1. 76.
    +1 -4
    bu zamana kadar galatasaraylı olmama ragmen yürekten destekledim geleceği var, birşeyler yapacak dedim yaptı zaten.

    bu tarz futbolcuların ömürleri uzun sürmüyor zaten, umarım parladığınla kalır o melo'yla da bir gün dışarda karşılaşırsın. Açık ve net şekilde görülüyor ki melonun agzından cıkan tükürük hüzmesi kadar birşey dahi yok.Eh dıbına kodugum nereye kadar gidicen böyle.

    edit:oguzhan'ı takdir edip beni çüküleyenler umrumda mı sanıyorsunuz çükünüz? gibtirin gidin az objektif olun.Ben melo'yu da savunmuyorum hatta gibtirip gitmesini istiyorum yakışmıyor takıma, takım arkadasını soyunma odasına kilitleyip döven bir melo degil de hakan balta olsaydı takımdan gönderilmiş medyaca agzına sıcılmıştı, ele güne karşı yalnız durmayı ve üç dört tane yabancının tribini çekmeyi cümleten cok seviyoruz.Siz de aynısını oğuzhan'a yapmayın.Bu adamın daha ilk senesi gelir gelmez neyin artistliği bu evlat?Rvp'nin oğuzhan'a bir iki sözü var bu amcık bir iki maçta göz doldurunca normal antrenman zamanı biterken çıkıyormuş, rvp hop kardeş nereye gidiyorsun ben bile hala çalışıyorken sen dur demiş.

    anlayacagınız adam özünde türk, adam gibi çalışıp öyle bir adamı örnek almak varken necip'i emre belözoğlunu falan örnek alacaksa gibtirsin gitsin geldiği yere.
    ···
   tümünü göster