1. 1.
    +14 -1
    Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ; çok uçuk bi fikrim yok . Tek yapmamız gereken bi an önce değil de belirli bir sürede kazanç sağlamak. Neden iddaada sürekli kaybettiğimizi bariz biliyoruz. günlük kuponlar,az paraya 40-50 civarı oran yakalamaya çalışmak vs. vs

    biz haftada 2 kupon yapacaz. riske attığınız 10 lirayı kazandığımız ilk kupon tutarından alacaz ve diğer kuponlarımızı ilk kuponumuzdan kazandığımızla devam edecez. şansımız yanımızda olursa 4. hafta sonu 3000 civarı para olacak.

    iddaadan parayı kazananlara bi bakın. genelde hep uzun vadeli kupon yapanlar(2-3 günlük) ve düşük oranlı garanti kupon yapanlar indiriyor parayı.

    uzatmadan sisteme geçelim. haftada 2 defa yeni bülten açıklanıyor. salı günü açıklanan bültenden cumaya kadar 3 maç seçiyoruz. ( bunu hepimiz düşünüyoruz fakat yapamıyoruz) seçtiğimiz maçların oranı 2 ila 3,5 arası değişecek. kuponumuz salı-çarşamba-perşembe ve/veya gerekirse cuma günleri olan maçlardan oluşacak.

    aynı şekilde haftanın ikinci kuponunu cuma günü açıklanan yeni bültenden yapacaz. bu kuponda cuma-cumartesi- pazar ve gerekirse pazartesi bültenindeki maçlardan oluşacak kupon olacak. ilk kupondan elde ettiğimiz kazancı bu oynayacağımız kupona basacaz.

    Bu böyle 4 hafta boyunca 8 kuponla devam edecek. küçük bi hesap yapalım

    1. hafta: kupon 1 : 10 x 3(misli) =30

    koyduğumuz 10 lirayı alıp devam ediyoruz

    kupon 2 : 20x3=60
    kupon 3 : 60x3=180(ikinci hafta salı-cuma arası)
    kupon 4 : 180x3=540(ikinci hafta cuma-pazartesi arası)
    kupon 5 : 540x3=1620(üçüncü hafta salı-cuma arası)
    kupon 6 : 1620x3 =4860 üçüncü hafta cuma-pazartesi arası

    Üçüncü hafta sonunda cebimize girecek minimum tutar yukarıda yazılı. dördüncü haftayı yazmaya gerek duymadım.

    Tutar yükseldikçe belki tüm parayı tek bir kupona basmaya tırsabilirsiniz.o zaman herkes kendi insiyatifini kullanır ve gireceği tutarı kendisi belirler. Bahisle ilgili arkadaşlar beni çok anlıyordur umarım. koskoca bültende 3 maç çıkarmak iddaa oynayan kişiler için çok basit. tek sıkıtımız sabırlı olmamak. katılmak isteyen arkadaşlar yarından itibaren 10 lirasını bu iş ayırsın. ve özelinize göndereceğim kuponlara oynamaya başlıyoruz. kimler bizimle ?
    ···
   tümünü göster