1. 1.
    +1
    cıkalım. beyler izmiri ve eskisehiri ele geciremeyen hükümete karsı sizde yardımcı olun. eskisehiri eskisehir yapan sayın Yılmaz Büyükerşen'e destek cıkalım.

    https://www.facebook.com/...note_id=10151351102079590

    YILMAZ BÜYÜKERŞEN

    Sabah erken saatlerde bir operasyona maruz kaldık

    Arkadaşlarımız hakkında sağlıklı bir bilgiye bile ulaşamıyoruz. Hukukçularımıza bile zorluk çıkarıyorlar

    Gözaltına alınan arkadaşlarımızın sayısını bile tam olarak bilemiyoruz. Bize bu yönde emniyetten bir açıklama yapılmadı. Sadece evlerinden sabah erken saatlerde alınan arkadaşlarımızın ailelerinden gelen haberleri alabildik.

    Beni ifadeye çağırdıklarıyla ilgili internette haberler dolaştığını, bütün Türkiye’den ve yurt dışından gelen mailler, telefonlar ve fakslar ve belediyeye endişelenerek gelen vatandaşlardan haberdar oluyoruz.

    Benimle uğraşamıyorlar. Sürekli arkadaşlarımla uğraşıyorlar.

    Benim için, hizmetlerim için, Eskişehir için endişelenecek bir şey yok. Ama yargının işleyiş tarzı dikkate alındığında gözaltına alınan arkadaşlarım için endişelenmemek mümkün değil.

    Türkiye’de pek çok kişinin, hatta Başbakanın bile kendi arkadaşları için endişelendiği durumda benim endişelenmemem mümkün mü?

    Ancak herkesi sağduyulu olmaya davet ediyorum. Beni yıldıramazlar. Yıldıramayacaklar.

    TWiTTERDA TT OLDU

    https://twitter.com/searc...C3%87%C4%B1k&src=tren

    https://twitter.com/searc...r%C5%9Fen%22&src=tren

    gibertmeye katılın beyler eskisehir halkı suanda kuduruyor adalet saraynın önü tıklım tıklım halk resmen kafayı yedi duyan gidiyor. eskisehirli olmayan panpalar sizde yardımcı olun 90larda tak kokan sehri avrupa ülkelerinin arasına sokan 2.viyana dedirten adama destek olalım
    ···
   tümünü göster