1. 401.
    +2
    zaman oldukça çabuk geçti. çarşamba günü murat aradı. volkan da adana'dan dönmüştü. davet ettim ve geldiler.

    annem volkanla içli köfte, şalgam, erik vb. gibi bir sürü şey göndermişti memleketten. geçen yıl kullandığım yıllık izinde gitmiştim en son adana'ya. burnumda tütüyordu memleket. hemen annemi aradım gönderdiklerine teşekkür ettim. en kısa zamanda fırsatını bulup geleceğimi söyleyip, gönlünü aldım canım anamın. biraz da kardeşimle görüştüm. oldukça rahatlamıştım.

    kısa bir ne var ne yok muhabbetinden sonra volkan ile murat asıl meselenin ne olduğunu sordular. ben de pek fazla detaylarına girmeksizin başımdan geçen olayı anlattım ve yardımlarına ihtiyacım olacağını, bu konuda bana destek olup olamayacaklarını sordum. murat hemen,

    - abi en dar günlerimizde bu gurbet ellerinde iki öğrenciydik ve sen yanımızdaydın. babamızdan farksızdın. bunu sorman bile abesle iştigal. sonuna kadar seninleyiz abi.

    derken volkan da başını sallayarak evet anlamında murat'ı onaylıyordu. öz isteklerime uygun davrandıkları için içten içe seviniyor, "adamın kralısınız siz, helal size aslanlarım benim!" diyordum. bu mevzuda yalnız değildim artık. kendime olan öz güvenim bin kat daha artmıştı.
    ···
   tümünü göster