1. 401.
    +2
    volkan yapacağı iş görüşmesini benim bu mevzum için iptal etmişti. murat ise memlekete dönmek istemediği için istanbul'da zamanını geçiriyordu zaten. bende kalmalarını istedim. bu iş için daha kolaylık sağlayacaktı birlikte olmamız.

    sevcan bana geldiğinde tanıştırdım kuzenlerimi ve yaz boyunca bende kalacaklarını söyledim. artık rahatça neler yapabileceğimiz konusunda masaya oturabilirdik. hem el elden, akıl akıldan üstündür. çocukların da fikirlerini alarak hareket etmek yerinde bir davranış olacaktı.

    eşref bey'den gelen önceki bilgiler ve belgeleri paylaştım ilk önce çocuklarla. fotoğrafları gösterdim. muzaffer'in güçlü bağlantıları dolayısıyla, polisteki tutukluluk süresi içerisinde, savcılık tarafından cezaevine gönderilip, mahkemeye çıkarılmaya fırsat kalmadan, nasıl bu olaydan tereyağından kıl çekermiş gibi sıyrıldığını masaya yatırdık.

    sonra muzaffer'in çevresindekiler ve görüştüğü kişilerin kim oldukları hakkındaki bilgilerimi paylaştım. volkan'ın önerisi üzerine, muzaffer'in bu işi hangi muhitte yaptığını araştırmakla işe başlayacaktık.

    ertesi gün erkenden kalkmak koşulu ile yataklarımıza çekildik.
    ···
   tümünü göster