1. 26.
    +5 -1
    hay gibsin sizi beşiktaşlı panpalar yeterin amk gibtirin gidin zütverenler aynen melo öpücük kondurdu zaten oğuzhan yazmış veliyede kasaptır kardeşim türkiyenin yüzde 80 futbolcusu gibi şerefsizlik ayrı bi konudur veli gitti birini sakatladı sanki http://imgim.com/bbpw8gqcqaawt341-564x272.jpg şu resimdeki taraftar bana gelmiş konuşuyuor.

    1. babam beşiktaşlıymış bende sevdim her zaman mücadelesi önde plandadır başarıyla filan tutmadım daha güçsüzdür bu onun tutulmayacağı anldıbına gelmez.

    2. beşiktaşın eski renklerinden biri kırmızıdır balkan savaşlarından sonra yas rengi olan siyahı koyar renklerine bileğinin hakkıyla şanlı türk bayrağını koymayı hak etmiştir beşiktaş logusuna bu nedenlerden kırmızı renk giyer.

    3. beşiktaş onlarca futbolcu yetiştirip milli takımlarda görevlendirmiştir. Şu an bakarsan bi sürü teknik direktörün menşei beşiktaştır. Son yıllarda istikrarlı olarak avruapada puan toplayan bir takımdır. Bu durum belki de sizi direk şampiyonlar ligine gönderdi şu an. O maç bizim kulüp tarihimizin utancıdır yalnızca bizi ilgilendirir. Başkasının gibiyle gerdeğe giriceğinize kendi kulübünüzle uğraşın

    Kulüpler camialar sizin gibi huur çocuklarının ağzına sakız olsun diye kurulmadı yüzyılı devirmedi bir camiayla ilgili konuşurken bir silkelenin kendinize gelin vasıfsızlar bu sözüm de herkeseydi.
    ···
   tümünü göster