1. 1.
    +4 -1
    söylüyorum beyler.

    1- asosyalsiniz. katılmayanlar olacak ama 7/24 incide takılıp çok yalnızım diyenleri biliyoruz.

    2- asosyal olmanızdan dolayı kişisel bakımınızı hiç yapmıyorsunuz. kış geldi belki haftada 1 duş alıyorsunuzdur . oda Belki..

    3- abazanlık üst seviyede olması. kızlar bu durumun farkında. am istiyorsunuz ve buna engel olamıyorsunuz . kızlar korkuyor.

    4- sürekli cenabet dolaşıyorsunuz. bunun etkisi çok tabi.

    5- şansınızı ' bedava i phone dağıtıyorum ' veya ' 200 tl veriyorum ' gibilerde harcıyorsunuz. dışarı çıkıp dolaşmıyorsunuz ki kız denk gelsin.

    6- kızların am züt ve memeden oluştuğunu zannediyorsunuz ( karşı çıkanlar olacak , bu arada erkeğim ) onları kullanmak yerine anlamaya çalışmak size avantaj sağlar. anlarsanız size zaten verir taktiksel düşünün.

    7- 7/24 evde oturduğunuz için kas yapılarınız gittikçe zayıflamıştır. kaslı olan erkekler her zaman 1 adım öndedir. kızların zaafıdır kas. ( göreceli tabii ) şekerpare göbeğiniz olması yerine baklava baklava dilimnde kas olmasını istemez misiniz ? tatilde turistleri yatağa düşürürsünüz. ( şuan göbeğinize dokunduğunuzu biliyorum. göbeğinize sertçe ittirin ve kedinizi sıkın. oralarda bir yerlerde kas olması lazım onu dışarı çıkartmayı sağlayın ! )

    8- spor salonuna gitmiyorsunuz. ve kaybediyorsunuz. size arnold schwarzenegger gibi olun demiyorum, sadece fit olun yeter.

    Daha ekleyeceğim bir sürü madde var. ama şimdilik bu kadar .

    özet geç diyenlere : geçmeyecem. oku amcık bidaha ağlayıp zırlıyorsunuz sevgilim yok sağ elim yengeniz diye.
    ···
   tümünü göster