1. 51.
    +1
    işte o anda, tam önümde yüz üstü yatan o dişi güzelliğin kuzenim olmadığına yemin edebilirdim. belki yüzünü dönüp hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya başlasa yine o eski çocuk olacak, yine kuzenim olacak ve belki biz neşe içinde üstümüzü giyip, mutfağa gidecek, dolapta ne varsa tepsiye doldurup tv'nin karşısına geçip makara yapacaktık.

    ama o değildi işte karşımda yatan! ayak topuklarına baktım. beline kadar sıyrılmış geceliğinin altından bana doğru uzanan bacaklarında ay ışığının parıltılarını saçan pürüzsüz cildine baktım. ensesine dökülen güzel saçlarının buklelerine, omuzlarına, ellerine baktım. kalçalarının dolgunluğu arasından tarifsiz bir teklifle beni kendisine çağıran, ıslaklığı henüz yeni olgunlaşmış bir yemişin sütlü ve ballı yoğunluğunu andıran o muhteşem amcığına baktım.

    dizlerim titriyor, ateş içinde zonklayan demir gibi sertleşmiş gibim atılmaya hazır vahşi bir hayvan gibi bekliyordu.

    usulca eğilip burnumu kalçalarının arasına gömdüm ve dilimin ucuyla ıslaklığının tadına baktım. herhalde cennet ırmaklarından akacağı söylenen o eşsiz meyve şarapları bu kadar haz veremezdi, herhalde o şaraplar insanı bu kadar sarhoş edemezdi...
    ···
   tümünü göster