1. 1.
    +54 -35
    Arkadaşlar bugün diyorum çünkü olay 00:00 sularından sonra meydana geldi.
    Bu arkadaş benim 8 yıllık aynı apartmanda oturduğumuz hergünümüz aynı geçen bir dostum, du. ama biz oapartmandan taşındık falan. bu çocuk sigara ve bira falan içiyor işte bende ne sigara içiyorumne bira. gittik bunlara oturduk biraz bunlar biraları içtiler bende önceden 2-3 exttra birden içmiş adamım dedim, gerçektende içmiştim. ama bunda 1 yudum içtim ve miğdem bulanmaya başladı bıraktım. Bunlar içtiler sızdılar işte, bende bilgisayar başındayım. Bunun bir annesi var mature 40 yaşında falan 45 de olabilir ama boyu posu kilosu tam genç kız gibi. sadece başı kapalı o ayrı mesele.
    bilgisayarlarına girdim bunun aile fotoğraflarını karıştırdım ve annesinin böyle bacağı açık, başı açık (kafa, saç), hatta değişik değişik ev pozisyonlarında fotoğraflarını gördüm, o kapalı kadını bilgsiyarda böyle açık görünce gözlerim fererdi ve şeytanlık girdi içime. hemen bu fotoğrafları rarladım, yanımda flaash diskte yoktu gittim bi upload sitesine attım evde fantezi yapmak için.
    sonra iyice azdm gittim annesinin odasına kilodunun birtanesini aldım annesinin ve tuvalete koklayarak öperek 31 çektim ve kilodun üstüne boşaldım. sonra onu lavboda yıkadım, duruladım. neyapaym neyapayim nereye atayım falan düşürken aklıma bir cinlik daha geldi. kendi kilodumun üstüne giydim o kiloduda. sonra aradan 4-5 saat geçti eve geldim. işte o kilodu çıkarttım birkere daha 31 çektikten sonra üzerine kolanya döküp yaktım. kardeşim gördü, abiii annemin kilodunu niye yakıyosuuuun" diye bağardı orosbu çocuğuuu... ben bi panik içinde falan susturmaya çalıştm lan onu yerde buldm öyle ateş yakcaz bak kağıt topla bez topla üstüne koy alev oluyo bak falan dedim unutturmaya çalıştım. sonra bir ter ile gene içeriye girip bu arkadaşın annesinin fotoğraflarıyla facebookta erkekleri kandırdım. 31 çektm onada .. offff hala duruyor fotoları rarladım şifreledim ve sakladım klasörlerime.
    ···
   tümünü göster