1. 1.
    +1
    beyler son zamanlarda şu ergenler - justin bieber, one direction - gibi huurçocukları müzik kalitesini inanılmaz şekilde düşürdü. hem düşürdü hemde ergenlerin içine etti. bugün 14-15 yaşındaki ergen bi kız o justin muallaksinin konser bileti için anasını babasını katleder nerdeyse.

    benim diyeceğim neden bunlara unutamayacakları bir ziyaret yapmıyoruz??

    aklıma twitter'dan gibertmece geldi ama daha farklı şeyler düşünebiliriz. facebook ve twitter gibertmeleri biraz demode kaldı neredeyse. şu imdb gibertmesi muhteşemdi. ne yapabiliriz? ne yapılır da hafızalara kazınacak veya da yıldız hakedecek bişiler olur?

    cidden amfilerde sıkıldığımda buna kafa yormuştum. bi kaç şey düşündüm. mizahi içerikli kısa film falan ama siz ne dersiniz?

    önerilerinizi yazın ben nickinizle birlikte editleyebilirim. bakın kardeşleriniz vardır benim yeğenim var ve yeğenimin içine ettiler bariz. dayım buna one direction cd'si almadı diye 1 haftadır konuşmuyor. yaşayanlar vardır belki. uyuz oldum bu muallaklere bu yüzden.

    olum müzik denince elbet farklı farklı türler olur ama 10-15 yıl sonra bu dıbını gözünü gibtiklerim gibiler binlerce olacak. benden demesi temiz bi müzik arşivi organize edip çocuğunuza miras bırakın

    her neyse...

    ne yapabiliriz...

    herkes yazın..

    özet geç bin diyene: justin gibi yannan kafalılara nasıl bi gibertme tarzı bişiler yapılır? yeni fikirler sunalım

    editlemeye çalışacağım hepsini

    öptüm gıdınızdan

    sevgiler
    tony

    editler:

    -- @26 daki panpamız der ki:

    açıklıyorum toplanın beyler ilk olarak şimdi sosyal medyada yayıruz bunlara diyoruzki bunlar ne seviyorsa gelicek felan falan herkesi inandırıyoruz orası uzmanlık alanımız sonra bunlara adres veriyoruz ediyoruz hepsi aynı yerde toplanıncada v maskelerini takıp aralrına dalıyoruz olay budur felaket güzel olur.

    -- @31 deki panpamız der ki:

    justine yarrack kapslerimizi yollayalım postayla

    -- @59 daki panpamız der ki:

    justin adına konser düzenleyip sahneye biz çıkalım amk alayı şok olur kalp krizi geçirir ölür bizde kurtulmuş oluruz

    -- @61 deki panpamız der ki:

    http://www.youtube.com/watch?v=r8ta9ph_ejo gibi bir video mu yapsak

    -- @120 deki panpamız der ki

    benim bir kardeşim var. o da justin bibeber ve 1d hayranı. 1d'den kurtaramadım ama justinden kurtardım. justin bieber önceden kızdı daha sonra erkek oldu dedim hatta inanması için eski şarkıalrından birini açıp dinlettim sesi zaten o şarkıalrda kız gibi. aranızda haber yazısı tipinde yazı yazabilecek birisi varsa yazıyı iyi bir sosyal medyada yayımlatamaz mıyız?

    --@144 deki panpamız:

    https://www.facebook.com/ ... certioner/120066644736043

    tuncertioner sayfamız panpam,one directionera karşı two tuncertioner yani onları kafaya almak için iyi bir hareket sayfamı en baş entrye editlersen sevinirim,tuncertioner olarak dalgaya alalım onları.

    --@146 daki panpamız

    bence justin bieber'e yada 1d üyelerinden birine benziyen bi eleman bulup trafik kazasında öldü diye fotoğrafını çekelim

    --@161 daki panpamız

    inci sözlükten bahsetmek yok.
    çünkü biz olduğumuzu anlarlarsa pek çok kişi desteği keser
    hashtag da şöyle olabilir
    2. turkishcivilizationhatesjustin bu hashtaga yazabiliriz
    ···
   tümünü göster