1. 1.
    +10 -4
    bugün akşam saatlerinde aksarayda bi gay bara yapılan baskın sonucu ele geçirilen serkan inci ve gay arkadaşları polislerce tutuklanıp savcılığa gönderildi.
    yapılan sorgulamalar ve evinde yapılan araştırmalardan sonra çok sayıda döküman ve devleti çökertme planları ele geçirildi serkan incinin bağlantılı olduğu çete elemanlarıda tek tek gözaltına alınmaya başlandı.
    yapılan ilk sorgulamasının ardından çıkışta gazetecilerin soruları karşınızda çek çek ananıda çek diye bağıran serkan inci doğruca metris ceza evine gönderildi.
    siz değerli dost ve akrabalarından dua, temiz don, tesbih ve maltepe istediği gelen ilk haberler arasında. serkan inci önümüzdeki pazartesi günü adliyeye çıkarılması bekleniyor. bu gelişmelerden sonra inci sözlüğün akıbeti merakını korurken inci sözlük yazarlarının bu gelişmenin pekte gibinde olmadığı duyumlarını aldık.
    serkan inciye önümüzdeki günlerde yapılacak olan ziyarete gitmek isteyenlerle ilgili yapılan ankette sadece 1 kişinin ziyarete gitmek istemeside bir hayli dikkat çekici.

    gerekli duyurular bu başlık altında yayınlanmaya devam edilecektir.

    değerlenir buralar rezervleriniz alın beyler
    ···
   tümünü göster