1. 126.
    +4
    kucuklugum lan bu benim. ilkokulda ozel okuldaydim. sinifimizda televizyonumuz vardi amk. 7. ders acar izlerdik mal gibi. cocugun teki orjinal cdsini getirmisti bunun. o donem coca cola bardak dagitiyordu uzun silindir. pokemon kaosundan daha yeni cikmis bebeleriz daha. neyse film bitti bize bir gaz geldi. aksam parasinin hic bitmedigini sandigim ailemle hatirlamiyorum ya galleria ya da akmerkeze gidiyoruz. kitapciya giriyoruz ki ben omru hayatimda ilk kez yarak kurek kitap ariyorum orada. sonra ay gibi parlayan koleksiyonu gordum. bildigin harry potterin ilk 4 kitabi ve yaninda kravat+atki var. milletin cocuklari isteyipte alamiyordu. anneler pahali deyip zorla surunduruyordu cocugunu. anneme soyledim sak diye aldi onu. parasina bile bakmadan odedi.

    ertesi gun okula gidecegim, hazirlaniyorum. atkiyi kafama gecirdim, kitaplarida cantaya zulaladim (goren buyuk adam sanacak amk kafaya atsan yarar). serviste oyle bir havam var ki sanki harry potterla akrabayiz amk. okula geldim sinifa girdim ilk isim kitaplari hallice siraya koymak oldu. cocuklar basima usustu ama benim askisi sirasindan bile kalkmamisti amk.

    hoca geldi kitaplari gordu afferim dedi gitti yerine oturdu. tenefuslerde diger siniflardan cocuklar geliyor havami basiyordum amk.

    yillar yillar gecti 5. kitabi 20 liraya taksimden aldim. 6ydi 7ydi derken buyuduk amk.

    simdi ne oldu o arkadaslarima soyleyeyim.

    bir tanesi amerikaya gitti. facebooktaki fotolarindan harry potter filmlerinde teknisyen oldugunu ogrendim. imza istemistimde gondermemisti got. sen bana o zamanlar kitabi vermedin ya dedi.

    bir tanesi suan bilkentte hayvan gibi bir bolumde okuyor.

    bir tanesi odtude uzaycilik oynuyor.

    ben mi? yarak gibi gelmis size bunlari anlatiyorum amk.

    ozetle..

    harry potter 2000li yillarin cocuklugudur.
    ···
   tümünü göster