1. 376.
    +6
    lan hala daha bık bık öten öğretmenler var. ulan amk muallakleri 180 iş günü çalışmanız var ondan sonra 10 gün temmuza kadar 10 günde eylül başında semineriniz.165 gün haftasonu,yaz tatili, sömestr,bayram tatilleri toplam tatiliniz var. yılın yarısında yatıp doğru düzgün mesai doldurmadan tam maaş alıyorsunuz daha ne olsun.bu ülkede geçekten maaşını hakeden insanlar ne yapsın. eğer normal memur maaşı öğretmenin 2 katı mühendis, avukat maaşı en az 4 katı olmazsa bunların yaptıkları iş resmen ameleliğe giriyor.yok sınav kağıdıymış ulan amk muallakleri senede 3 kere yaptığınız iş için utanmasanız bi maaş daha isteyeceksiniz.

    bu ülkede öğretmenlikten daha kolay bir iş yok. gibe gibe kabulleneceksiniz. okuması kolay, maaşı yaptığı az işe göre çok iyi daha ne olsun.

    birde işin şu boyutu var, bizim zamanımızda ki öğretmenlerle bu rezilleri ayırmak lazım. adamların çektiği çilenin sefasını bu cahil köpekler sürüyor. eski bakan ömer dinçer 500.000 kadar öğretmenin 50.000 kadarının norm kadroda olduğunu söylüyordu. yani eş durumundan merkeze tayinini alıyor. orda ihtiyaç olmamasına rağmen okuluna gidip gün boyu boş boş oturuyor.ve biz cebimizden bu haysiyetsizler çay içsin diye 1750 lira maaş hesaplarsak aylık 87,5 milyon tl,yıllık 1 milyar tl para ödüyoruz.ben kendi hakkımı haram ediyorum. devletin içinde pkk gibi para yiyorsunuz.ha birde başka hangi meslek grubunda görmüşsünüzdür bu boş oturup maaş almayı,sen hiç dsi'de oturup gün boyu çay içen bir mühendis gördün mü, yada bakanlıkta boş boş oturan bir hukuk müşaviri, yada işi sadece çay içmek olan kaymakam.

    kısaca öğretmenler boş yere ötmesinler.bol tatil,az iş,iyi maaş size bu işi cazip kılıyor.bu ülkenin sırtına gerçekten yüksünüz başka bişey değil.
    ···
   tümünü göster