1. 1.
    -6
    peygamber efendimizin zütüne odunu soktulardı inşallağ.
    efendimiz ve hamzo mobilete binip yavudi mahallelerine gitdilerdi.
    efendimiz mobiletin arkasındaydı. mobileti hamzo kullanıyor idi.
    yavudilerin arasında mobiletle geçerken
    efendimiz: allağ vaar ben peygamberim zafer islamın sizi öldürcez, diye bağırdıydı.
    hamzo: yaşşşa muhafazid, zafer islamın , dediydi. sonra yavudiler mobiletin üstüne atladılardı. mobilet düştüydü. kalabalık bir grup , efendimiz ve hamzoyu , eşşek sudan gelinceye kadar dövdülerdi.
    hamzo can havliyle mobilete sarıldıydı. hamzo mobileti çalıştırdıydı. ama yavudiler efendimizi bırakmadıydılar. hala dövüyorlar idi
    efendimiz: hamzo beni kurtar, dediydi. efendimiz defalarca mobilete binmeye çalıştı . ama yavudiler geri indirdilerdi.
    efendimiz: bırakın artık abi ya dövdünüz daha ne istiyonuz , dediydi
    yavudiler , efendimizin pantalonunu çıkarıp , şu zopayı zütüne soktulardı :( . efendimiz "ıhhh ıhhh napıyonuz lan " dediydi. yavudiler zopayı köküne kadar soktular, sopayı efendimizin zütünde çevirdilerdi. efendimizin kalın bağırsağı iplik yumağı gibi dolandıydı.
    hamzo: hadi la binsene , kaçalım , dediydi
    efendimiz: zütümde zopa var hamzo bırakmıyolar, dediydi
    efendimiz, can havliyle zopayı zütünden çıkardıydı. motora bindiydi. ama oturamıyodu . motorun arkasında ayakta gittiydi. hamzo hemen motoru çalıştırdı. ordan uzaklaştılar. efendimiz motorun arkasında ayakta bağırdı " yandınız olum siz allağ yakacak sizi" dediydi.
    yavudi bi velet motorun arkasından taş attıydı. attığı taş hamzonıun başına geldi. hamzo "ahh " dediydi. motorun kontrolünü kaybedip , bi ağaca tosladıydı. ikisi de motordan düştülerdi.
    efendimiz: boş ver motoru hamzo koşalım geliyolar, dediydi.
    yavudiler hamzo ve efendimizi tam 42 dakika kovaladılardı. en sonunda kaveye saklandılardı. yavudilerin , ceynemdeki kazanlardan haberleri yoktu
    ···
   tümünü göster