1. 176.
    +8
    milleti mahkemeye vermiş amk.
    inci sözlük'e uzun zamandır girmiyordum, filmden de bu olaylara kadar haberdar değildim, malum sınavlar bütler insan pek başını kaldırıp böyle şeylerle ilgilenemiyor, dolayısıyla bu adama eksi oy vermedim. haberim olsaydı da izlemediğim bir film için muallakliğine oy vermezdim tabi ama şimdi girip seri ekşileyecem amk.
    yahu ergenliğimiz bu şahsın skeçleriyle geçti. yanılmıyorsam tv8'deydi, izleyip gülüyorduk ki o zamanlar popüler olan ata demirer'i pek sevmediğim için, karikatür dergilerinden sonra tek eğlence kaynağım bu adamdı. recep ivedik serisini çekene kadar severdim de diyebilirim. bu adama iyi kötü saygım varsa o zamanların hatırındandır. ama o da kalmadı.
    eğer milyonlarca insanın önünde birşeyler yapıyorsan her şeyi kaldırmak zorundasın. ha küfredilir, ağır hakaret edilir, aşağılanır ve ya tehdit edilirsin o zaman başka. o zaman haklısın, kim yaptıysa bedelini ödet, kaldırılabilir şeyler değil. ama ota taka mahkemeye de gidilmez amk. adam imdb'de ekşiledi diye mahkemeye mi gidilir lan? bu ne?
    yarın öbür gün sansüre uğrarsan, filmlerin yasaklanırsa sus pus oturacaksın o zaman! madem başın ağrıdığında mahkemeye gidiyorsun, bir otoriteye sığınıyorsun, senin hiç bir şeye isyan etme hakkın olmaz.
    yahu futbolla zerre alakam yok ama sabri sarıoğlu üzerinden dönen geyikleri ben bile biliyorum. e şimdi bu adamın kulağına gitmiyor mudur bunlar? bal gibi gidiyordur ki ne küfürler ne hakaretler var. adam mahkemeye verse donuna kadar alabileceği insanlar var ama olgunluk göstermiş vermemiş. onu geçtim ajdar var. ajdar ulan ajdar ötesi yok amk o bile yapmamış böyle bir şey.
    açıkçası bu olaydan sonra ben şahan'ın gerçekten komedyenliğiyle gündeme gelmek istediğinden şüpheliyim. bir film çekiyorsan, bunu beğenen de olur beğenmeyen de, seri de ekşilerler, yerden yere de vururlar. katlanacaksın. recep ivedik, izlediğim en berbat komedi filmlerinden biri, bir başkası da hayatında izlediği en güzel komedi filmi olduğunu düşünebilir. bunlar gayet olağan şeyler, gösterdiğin tavır senin olgunluğunu gösterir.
    ki bu ziktiğimin sözlüğünde bazı meseleler yüzünden beni mahkemeye vermekle tehdit eden oldu, bu yüzden kapattırdığım hesaplarım var, dolayısıyla bu ota taka mahkemeye giden insanlar midemi bulandırıyor.
    hadi mahkemeye verdin, kazandın, bu kampanyayı kim başlattıysa hapse attırdın ya da donuna kadar aldın. eee? millet artık senin skeçlerini izleyecek, seni bir komedyen olarak sayacak mı zannediyorsun?
    velhasıl; bu dava olayı az çok bir itibarın varsa onu da bitirecek. benden söylemesi.

    özet mözet yok hdıbına koduklarım okuyun lan!
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster