1. 401.
    +1
    Öğretmenler o kadar da zor iş falan yapmıyor amk ... öğrenciyi adam etmenin eğitimini almışsınız sonra da vay efendim saldırdılar vay efendim bıçak çektiler ... O öğrencinin saygısını kazanan nice hocalar var . bizim okulda da vardı o bıcak cekenler hocaya dayılananlar ama bunu sadece sevmedikleri hocalar etraflarında fazla dolaşmasın diye yaparlardı .. sevdikleri ve saygı duydukları hocalarına gıkları çıkmazdı . bu onlara katı davrandıkları için değil . hocanın da onlara bir birey gözüyle bakıp onlara saygı duymasından kaynaklanıyordu .

    Bir öğrencinin saygısını kazanamıyorsan kusura bakma bu öğrencinin suçu değil tamamen öğretmenin suçu .

    iş tehlikesinden bahsediyorlar bi de . lan ona göre maden ocaklarında , tersanelerde , inşaatlarda , Karakollarda , hastanede çalışan kişilerin maaşları senin maaşının 10 katı olmalı .

    Bence öğretmenlik yerine eskisi gibi Usta-çırak ilişkisine dönmeli hocut . Öğrenciler okula değil direk o dersin uzmanına gönderilmeli . Tüm ülkenin ortak bir ders programı olmalı

    Misal :

    Tüm ülkede Trükçe dersleri Ptesi 10 ila 12 arası verilecek
    Tüm ülkede ingilizce dersleri P.tesi 12 ila 13 arası verilecek
    Tüm ülkede matematik dersleri Salı 10 ila 12 arası verilecek

    Gibi bir program . Öğrencıler de o programa bakıp hangi saat hangi hocaya gitmek istediğine kendisi karar vermeli .

    Koyarsın bir öğrencinin minimum almak zorunda oldugu ders saatlerini . öğrenci neye ilgi duyuyorsa o hocanın derslerine baş vurur o konuda uzmanlaşır . Öğremene de ay ortalarında yapacağın sınavlarla vereceğin maaşı hesaplarsın . o zaman bak bakalım o hoca nasıl kasıo öğrencisi yüksek puan alsın diye .
    ···
   tümünü göster