1. 501.
    +4
    (bkz: sigara içerken yakalanmama kılavuzu)

    gece kalkılır. öyle zdonkkk diye yataktan da atlanılmaz. parmak uçlarında yürünür. nefes bile horşşş diye verilmez. sessiz olunur. ama gerçekten sessiz olunur.

    sonra pencere önüne gelinir. perde öyle farrrşşş diye çekilmez. manita eteği sıyırır gibi. yavaşça , ama gerçekten yavaşça açılır.

    pencere açılmadan önce dışarıda rüzgar var mı diye bakılır. sonra pencere öyle çtarkkkk diye açılmaz tabi. mekanizma bomba imha ekibi hassasiyetiyle açılır.

    gocarkkk diye açılmaz cam hemen. pencereyi daha önceden tanımak lazım. yukarıdan mı sıkıyor aşağıdan mı sıkıyor bilmek lazım. yukarıdan sıkıyorsa aşağı , aşağıdan sıkıyorsa yukarı doğdu kastırılır. yavaşça çekilir.

    bahçede kedi köpek var mı diye bakılır. pssiittt veya huoşşş denmez. bahçede hayvanat varsa operasyon ertelenir. anlamaz hayvanat kısmı böyle işlerden. ispiyon eder ebeveyne.

    çakmak öyle çraattt diye çakılmaz hemen. nazikçe yakılır. yanmadıysa ikinci kez denenmez. bir süre beklenir. sigara yakıldıysa sessizce içilir. öhheeaa diye öksürülmez. pcsiuuu diye hapşırılmaz. öyle hoarrkkk diye tükürülmez. efendi efendi sigara içilir.

    sigara bitince önceden hazırlanan küçük kağıt küllahın içine sessizce tükürük bırakılır. sigara içinde söndürülüp dürülür. karşı bahçeye doğru fiskeyle atılır. taş atar gibi atılmaz. kol bir yere çarpar zbaıngggg diye ses olur. sonra tüm yapılanlar geriye doğru tekrar edilir. yatağa yatılır.

    sigara böyle zevkle içilir. sonra içilen sigaralar aynı tadı vermez.
    ···
   tümünü göster