1. 1.
    +1 -2
    öncelikle beyler özet falan yok. tek partta yeterince özet bir şekilde anlattım okumak istemeyen napacağını biliyor.

    kız arkadaşım başka bir ülkede yaşıyor ve senede birkac haftalığına buraya geliyor. onun dışında internetten veya telefon ile konuşuyoruz ve ciddi düşünüyoruz. 6 senedir bu şekilde yürütebildik bu ilişkiyi.

    evet mesafe girince bazen zoruna gidiyor insanın. mesela sevgililer gününde sevgilisinden ayrı olmak, doğumgünü, yılbaşı gibi günleri başkalarıyla kutlamak zor geliyor gercekten. canımız yanmasın diye ayrılmayı da denedim kackere ama kopamıyoruz işte. sevdiğiniz insanla önce kalbiniz yakın olacak. kalpler uzak olduktan sonra, hergün beraber olsanız bile bir anlamı yok. ama kalpleriniz beraberse, dünyanın diğer ucunda da olsa hissedersiniz onu.

    aramızda herzaman ilginc bir bağlantı var. canım cok sıkkın oluyor bazen, bir bakıyorum mesaj gelmiş "iyi misin ?" diye. neden sordun diyorum, "kendimi kötü hissettim ne bileyim" falan diyor. mesela skype' ı acıyorum rastgele gecenin bir yarısı. birkac dakika icinde "online" oluyor. hayırdır napıyorsun bu saatte diyorum. "seni düşünüyordum da bir bakayım dedim" falan diyor. ikimizin de skype listesinde başka kimse yok zaten. bunun gibi daha bir sürü tesadüf. ama sürekli oluyor böyle seyler.

    herneyse gecen pazar günü klimacı bir arkadaşım aradı. bir işi varmış yardım istiyormuş. tamam dedik gidelim. sonradan öğrendim yardım falan bahane. gideceğimiz yer bir gece kulübü. rus danscı kızlar falan var işte aynı zamanda eskort kız. orda birkac tane klima tamir ettik. karsılığında da birer saatlik gibiş yapacaz. beni onun icin aramış zaten arkadaş. erkek olupta böyle fırsatı kacıran adama mal derler kısaca.

    işimizi bitirdik. kızların odaları arka tarafta. pekekent önde biz arkada gidiyoruz simdi. odalar koridor boyunca dizili böyle. en sondaki odanın kapısını caldı. süt beyaz, balık etli, mavi gözlü bir sarışın actı kapıyı. bizim arkadaş da balık etli kızlardan hoşlanmaz aksine ben bayılırım. pekekent bizim arkadaşa döndü "sen buraya gir" dedi. o kararsız kaldı tabi bekliyor kapıda. başka bir kapıyı caldı, ordan da zayıf bir esmer cıktı. ben onu görürkenden dönüp baktım bizim arkadaş daha girmemiş kapıda bize bakıyor. gittim dedim "buraya ben gireyim ordaki tam senlik" tamam dedi bu.

    neyse beyler girdim iceri. tanıştık kızla falan. cok sıcak kanlı, tatlı bişeydi ama lan. önce bir duş aldım cıplak uzandım yatağa. birer sigara yaktık sohbet ediyoruz. farkettim ki yüz siması ve hareketleri kız arkadaşıma cok benziyor. cok karışık bir duygu ama sanki karşımda o varmış gibi oldum. kız arkadaşıma nasıl davranıyorsam ona da o şekilde davrandım ve tamamen aynı tepkileri gösteriyordu. detaya girip 31 mezesi vermeyecem boşa sevinmeyin. ama o karışık duygular icinde öyle güzel anlaştık ki, daha önce ciksten böyle zevk almamıştım. iliklerime kadar boşaldım lan. sonra arkadaş kapıyı caldı bira getirmiş bir bardak. kızla beraber birer de sigara yaktık beraber ictik birayı. bir ben cekiyorum bir o. "herkese böyle mi davranıyorsun" diye sordum. hayır dedi. senin gülüşünde bir şey var. eski kocamı hatırlattın bana dedi. epey sohbet ettik işte. yatakta dibime sokuldu gözlerime falan bakıyor. dudağıma öpücük konduruyor. giyinmeye başladım ben. o da giyiniyor dansa gidecek. "giyin ve otur gitme sakın" dedi. "neden" dedim gülerek. "işte beraber cıkarız" dedi. tamam dedim oturdum yatağa. geldi o da dibime oturup sarıldı ve başını göğsüme dayadı. 10-15 dk falan öpüştük oynaştık yatakta bununla giyinik vaziyette ama.

    gece bitti eve geldik işte. kafam allak bullak oldu amk moralim de bozuk biraz aldatma pgibolojisi ile. o gün konuşmadım kız arkadaşımla. ertesi gün akşam konuşuyoruz. dün gece karışık bir rüya gördüğünü söyledi. yani benim aldattığım gece. hayırdır ne gördün falan dedim. "bilmiyorum ya karışık bir rüyaydı. bir kızla yatıyordun sen, kız bana benziyordu sanki ama ben değildim. nasıl desem, sanki ben olduğumu zannediyordun ama o ben değildim" (kızın türkcesi biraz zayıftır) o an ne deyeceğimi şaşırdım işte beyler. gözlerim doldu lan yemin ederim. böyle bir tesadüf olabibilir mi anlamadım ki.
    ···
   tümünü göster