1. 76.
    +2
    Özelde çalışan doktorun kazandığı paranın %60'ından fazlası vergiye gidiyo aq. Bazı durumlarda %80'e yaklaşıyo. Devlette kemik maaş ne kadar alıyolar haberiniz yok tabi, gibim gibi alıyolar.

    yannanını kaşıya kaşıya bi MBA yaptı diye dünyanın en özelliksiz insanları adam oluyolar gözünüzde, yönetici bilmemne oluyolar, bi gibim yapmadan, altlarında çalışanların sırtından geçinip on binlerce lira kazanıyolar ayda, kimsenin gıkı çıkmıyo, bi de özeniyosunuz, delikanlı adam diyosunuz.

    Doktor 5-6 kazanınca vay huur çocuğu milleti soyuyo oluyo, senin zütün yiyosa sen çek çürümüş et, tak, irin kokusunu hayatının her günü. Her gece her sabah, karını okşadığın her an gibim sokum bahanelerle seni arasın hastalar, ananın ölüm döşeğini, ilk evladının doğumunu nöbet var bilmemne var diye sen kaçır.

    Mühendislere mecburi hizmet çıksın amk. Fakülteden sonra 2 sene, uzmanlıktan sonra 2 sene ne etti 4 sene. Doktora kısa dönem askerlik de yok siz kebapçı binler gibi, bi sene küsür de askerlik ne etti 5 sene. Gene de şikayet etmiyorum, başa gelen çekilir ben seçtim bu yolu. Ama huur çocukları bi de gelip ekmek parama göz dikiyolar, yaptığım işi küçümsüyolar, sen yapsaydın o kadar kolaysa. Herhangi bi insana gösterilicek saygıyı istiyorum, sadece seviyeli davranalım birbirimize o da yok. Ulan huurya para verdi de ille yannanını yalatıcak sanki, sigortadan kesilen 3 kuruş parasını çıkartmaya çalışıyo muallak.

    Siz gidin ananız gelsin huur çocukları. Recep Akdağ cehennemin dibine bi gitse, yerine taşşaklı bi pratisyen geçse o zaman görün siz doktor mezalimini.

    özet: gene de ceddinizi giberim akıllı olun

    am züt meme am züt meme am züt meme am züt meme am züt meme
    ···
   tümünü göster