1. 1.
    +2
    ekşi, itü, uludağ gibi sözlüklerden kız kaldırmak çok kolay beyler.

    sistemin adamı olun yeter ki.

    yani, gidin, fuckbody başlığını doldurun ama güzel doldurun.

    sex hikayelerinizi anlatın ama gerçekçi olsun.

    kendinizi büyük bir ciddiyetle övün beyler.

    popüler olan şeylerle ilgilenin ve kimseyi okumayın da iplemeyin de. üstü kapalı gibebildiğiniz kadarını gibin, sizden sonra yazanlar zaten giren şeyi çıkarmaya çalışıyo görüntüsü oluşturacaktır.

    duygusal olmayın. bin erkek modundan takılın.

    ee diyeceksiniz düzgün kızlar da yok mu?

    var.

    allah onları sahibine bağışlasın. siz boşverin onları.

    çoğunluk magazin programı seyreden, popüler kültürle uğraşan, fakir ama güzel ya da fakir ama ciksi, orta halli ya da hayatın dıbına koymak isteyen karılardan oluşuyo emin olun.

    yazacağınız, her fiziksel özellik ya da mal varlığı ya da entelektüel çok az da olsa akıllıca şeyler, onların kafasında yer edecektir. önemli olan gibip gibip geçmek. hayat bu. gibebildiğiniz kadar gibin.

    yalnız kızlarla konuşurken, yatağa atana kadar ciddi olun. lakayt takılmayın. lafın ucu bi yerden, buluşmaya ve oradan da yatağa gelsin. kızı da sıkmayın sakın.

    çünkü ikiniz de ağır huur çocuğu olduğunuzun farkındasınızdır zaten. durumu bozmadan, hiç bi şeyin farkında değilmişsiniz gibi, en taktan konuları bile konuşun ve muhabbet alabildiğine uzasın. kızın kafasında zaten bi karizmanız, yazdıklarınızdan ötürü oluştu. artık ne yazarsanız yazın, kız sizin bir bildiğiniz olduğu için böyle dediğinizi sanacak. hoşlanıyo belli. sonu gelmesin ve sürekli taciz edin mesajlarla kızı. zaten iyice tanışınca buluşacaksınızdır.

    özetle; kendinize dair her bi taku yazın. göze batınca da siyasi vs... konularda kız size ulaşır mesajla. o kızı sakın kaçırmayın. muhabbet uzasın diye her bi şeyi yapın. en saçma soru da olur. yeter ki, ilerde paranın ortamın dıbına, kızın da dıbına koyacağınıza dair laflar edilsin. amacınız bu olduğu için, konuşmanızın içeriğinin çok da önemi yok. gibip bırakacaksınız çünkü nihayetinde.

    unutmayın. kendinizi övmekten bıkmayın. paranız olduğundan ve yatakta iyi olduğunuzdan dem vurmaktan sakın ha bıkmayın hele. olay bu. abazanlıkla ilgisi yok. göreceksiniz randımanı. kızlar azdi
    ···
   tümünü göster