1. 1.
    +39 -19
    babam bir şirkette çaycı, belki dalga geçeceksiniz ama ben buna alıştım. gerçek hayatta hiçbiriniz yüzümüze bakmıyor zaten.

    okul masraflarım için adam canını dişine takıp çalışıyor. eve iki ekmek getireyim diye. geçenlerde moralı çok bozuktu konuşmaya gittim yanına. dedi böyle böyle, babamda sık sık baş dönmesi olur. doktorun verdiği ilaçları aldık bir şekilde ama etki etmedi canım babama..

    oğlum dedi bu ay vermediler maaşımı. niye dedim öyle şey mi olur. adam çok üzgündü beyler yüreğim burkuldu gerçekten. bir ara önemli bir görüşme için şirkete gelen önemli bir kişi varmış babam çay zütürdüğünde aniden başı dönmüş adamın üstüne dökülmüş çaylar. adam sorun değil falan demiş ama şirket sahibi sonradan babama çok pis fırça atmış. ulan 53 yaşında adama ayıptır be..

    daha sonra buna benzer olay ay içinde 5-6 kere gerçekleşmiş farklı kişilere. şirket sahibi çok kızmış babama. bağırmış çağırmış senin yüzünden adama mahçup oldum şöyle böyle... yok sana bu ay maaş falan demiş çarpmış kapıyı gitmiş şirket sahibi. peder de bir şey diyememiş tabi koskoca şirket sahibi karşısındaki..

    özet: ulan ne insanlar var be ayıptır 53 yaşında ki adama öyle bağrılıp çağrılır mı be. gidip şirkete adamın ağzını yüzünü gibecektim babam engelledi oğlum ora ekmeğimiz yapma etme gibisinden konuştu. bende elim kolum bağlı kaldım öyle
    ···
   tümünü göster