1. 1.
    +7 -1
    diye caps yapan orrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrospu çocukları; biraz uzun sürecek.

    ekşinizi de giberim uludağ ınızı da giberim itü sözlüğünüzü de giberim sizin. ulan andavalmısınız amk bu nasıl bir caps mantığı ya. yok ekşici teker teker gelin dermiş, incici alayınız gelin lan dermiş. senin mantığını sıfatını haysiyetini gibiyim bu sözüm özellikle bu denli caps yapan ve direk bu capsi yapan huur çocuguna gelsin.

    eskiden liseli diye dalga geçerdik şimdi liseli bile arar olduk sözlükte, bu tarz caps yapan bir angutun iq su 80-100 arası gidip geliyodur sanırım. facebookta sadece 3-4 tane inci ile ilgili sayfaya bakıyorum sadece.

    he dıbına zütüne memesine inci yazıp fotoları adminlere atan kevaşelerde sıra. ulan dıbına kodumun sığırı. zaten soyunsan herkes gibmek ister. kimse seni orada sexy görmüyor, direk sex görüyor. açsın da gibelim diye bakıyorlar. yani beğenilmiyosun sadece sex objesisin. ilerde anne belki olacaksın. senin yapacağın karılığında senin de ta dıbına koyim.

    ccc inci giber ccc etiketini her yere yapıştırıp durmayın bu da başka bir söz. ulan am kafalılar, 1. nesiller bu ccc olayını milliyetçi olduğu için falan mı getirdi zannediyorsunuz? adam cidden ccc yi kullanıyor olumune mhp diye yırtacak kendini inciciyim diye. ulan milliyetçiyim ben eyvallah ama bu kadar da bi yere bağlı hissetmeye çalışmayın kendinizi. neden böylesiniz? babanızın tek yaptığı işe gitmek ve ananızı gibmek, annenizin tek yaptığı da babanıza ve diğer insanlara vermek mi anlamadım.

    he şu vendetta maskelerine de gelelim. amın feryadı huurlar bile takıp şu maskeyi dıbını zütünü açıp foto çekilip koyuyorlar. bu maskenin belli bir amacı vardı onu da gibip attınız yeni yetme huur çocukları. 11 yaşındaki çocuk ben inciciyim abi ankaradan gelirken bana vendetta maskesi al diyor. işte ben bu durumun da ta anasını gibiyim.

    eskiden üçüküncü olduğum için dalga geçilirdi ama en azından espri kaliteme laf edilmezdi. sizin espri anlayışınızı gibiyim. veren kız delikanlı kız olmuş, incici kız olmuş. evinde oturan normal bir kız kezban olmuş vay amk. ilerde incici bi kızla kesin evlenirsiniz dıbına kodumun huur cocukları. gidin 31 çekin her şeyi bu kadar sığlaştırmayın. 15 yaşında gibişmekle adam olunmuyor merak etmeyin.

    keşke üçüküncü nesilden sonrası bütün yazarlıklar silinseydi ve yazar alımı tamamen durdurulsaydı. bu huur çocukları yüzünden gerçek espri anlayışı olan bir sürü 1. nesil i kaybettik. aferin incicisiniz aferin amk.

    özet: 2010-2011 den sonrası sözlüğün anasını gibti. hakkaten gibtirip gitseler keşke.
    ···
   tümünü göster