1. 51.
    +2
    ps1 denince en iyi oyunlardan biri budur benim icin. digerleri icin yazdigim yazilar:

    (bkz: ace combat/#59780560), (bkz: twisted metal/#110214068)

    tekken 1

    garip bir oyundu lan bu. fazla adam yoktu ama. hatirlamiyorum hic. hatirlamayinda zaten.

    ---

    tekken 2

    cok ucuyordu amk adamlar. o kadar ucmasi cok sacma lan. jun vardi, devil vardi. iyi oyundu ama en kotu tekkenlerden amk

    ---

    tekken 3

    simdi hatirlayanlar varsa ps cafeler vardi. 5 tane ps1li ozel odali 37 ekran yerler vardi. cd koyduklari yerlerde hep bu tekkenden vardi amk. o mor 500 binle 1 saat oynuyorduk amk. herkes ezikti dovusme konusunda. iddialar falan vardi milletin arasinda. cogu cafede yasanirdi bu durum. alayi paul alirdi. gel zaman git zaman 98de eve ps1 girdi, bu oyunda demo olarak bizim eve girdi. demosunda xiaoyu ve yanlis hatirlamiyorsam biri daha vardi. xiaoyunun o fenerbahceli, galatasayli ustleri yuzune evde ne kavgalar ettim ben lan. bucur cadi izlerken oynamakta ayri bir konu.

    oyun eve girdi. ilk oynadigim karakter haliyle paul oldu amk. geri+kareye bastiginizda o ozel yumrugu adamin amina koyuyordu. maxim tsigalko kadar etkisi vardi amk. sonra gel zaman git zaman butun karakterlerle oynamak zorunda kaliyorsunuz. cunku 1 adamla paso oyunu bitirmek bi gibe yaramiyordu.

    en iyi oynadigim adamda o introda tapinakta antreman yapan hwoarang'ti. oyunun bilirseniz en gibici, en dehset adami oluyordu. bu adam sayesinde ne tasolar kazandim amk ben cafelerde.

    gel zaman git zaman oyunda butun karakterleri acarken tekken ball denen bir bolum aciliyor. topla dovuserek rakibinizi gibmeye calisiyorsunuz. flash oyun gibi ama zevkliydi lan.

    eddynin dehset hareketleri unutulmaz zaten.

    simdi bu oyunu oynamamis adam varsa ciksin gitsin amk. o jin'in tekken 3 kapagini hatirlamayan suan ortaokulludur amk.

    ---

    tekken 4

    ps2'ye cikti bu oyun. ciddi ciddi zordu lan. kazuya falan gelmisti buna. anlamadigim neden son boss heihachi yapilmisti. ugrasa ugrasa bitirdim bu oyunu ben. catidaki bolum enfestir. christie tassin guzelim.

    ---

    tekken tag tournament

    fazla konusmaya gerek yok. 2 adam secip dovusturuyorsunuz. yeni hareketler gelmis adamlara.

    ---

    tekken 5

    hmm guzel oyundu bu lan. tekken yeniden yaratilmisti. raven sanirsam bunda geliyordu. steve adama donmustu. kiyafet degistirme gelmisti hafiften. son boss jinpachiydi. adamin anasini gibiyordu amk.

    ---

    tekken 6

    olm ne diyeyim cok guzel oyun yapmis adamlar. hwoarang bildigin ates oku gibi dovusuyor. kiyafetler dehset olmus. seviye olayi gelmis. lili das gibi. ama oynamayi ogrendiginizde en iyi dovuscu alisa oluyor. gibiyor adamin eline veriyor kafayi.

    oyle bir oyun iste tekken..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster